Hoppa till innehåll

Goron_

Medlem
  • Antal innehåll

    292
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Goron_

  1. Nej det är inte bestämt ännu.. Linkerman, spelet har blivit försenat tills någon gång i April eller efter April ;)
  2. Twilight princess kommer INTE till Revolution, flera personer som jobbar på Nintendo har sagt att TLOZ: TP kommer till GC! Källa: http://www.hyrule.net/?get=newsview&date=323&lan=en CN: The delay of "Twilight Princess" is because it could be launched for the Revolution system in 2006? Reggie: The reason of the delay was because Miyamoto said he wants it to be the best Zelda ever, but it's a hard record to achieve, so he asked for more time. We will be launching it in April and will be for Gamecube. The Legend of Zelda: Twilight Princess will be for the Nintendo Revolution Comment: A lot of people have been freaking out about this because of the delay. This is based on nothing, Twilight Princess will be for the Nintendo Gamecube, end of story.
  3. Som Trayton och Master sword sa så kommer The Legend of Zelda: TP till Gamecube, men dom håller på med ett Zelda spel till Rev. just nu
  4. Har ni tänkt på att vi skulle haft Twilight Princess nu om det inte blivit försenat??? <_<
  5. Han kan bara vara varg när han är på de mörka ställena
  6. Goron_

    Game Maker Hjälp

    EDIT: Spelet funkade andra gången jag laddade ner det, men han som gjorde det använde bara massa koder och jag fattar inte det än så jag undrar om det går att fixa utan koder??
  7. Goron_

    Game Maker Hjälp

    Okej, jag ska göra ett Zelda- plattformsspel där Link ska kunna slåsvärdet åt höger och vänster, men när jag försökte fixa det själv så blev det bara fel så jag behöver hjälp nu :rolleyes: Ang. ljuden så har jag redan letat överallt men inte hittat nåt så jag frågar er om ni vet ;)
  8. Skins ska väll vara klistermärken men jag är inte säker, såg att det kommer det till Pokemon XD när man förhandbokar ;)
  9. Goron_

    Gamemaker

    För mig kommer det upp ett felmeddelande när spelet har laddat klart <_<
  10. Goron_

    Game Maker Hjälp

    Hur gör jag så att en gubbe slår med ett svärd i ett plattformsspel?? Jag håller på med det, men jag fixade inte det här med att han ska kunna slå åt två håll och att han stannar åt rätt håll när han har slagit med svärdet. Jag har fixat alla sprites och sånt ....... sen behöver jag korta Zelda- ljud som när link svingar svärdet t.ex. :visslar:
  11. Nintendo brukar ju inte göra så himla dyra konsoller, så jag tror samma som FisharMario
  12. Goron_

    Game Maker Hjälp

    Men är det inte bara att du provar dig fram tills det blir rätt??
  13. Vad kostade Ps2 ungefär när det kom då??
  14. Ok jag klarade det så ni behöver inte svara ;)
  15. Det kommer fler spel, det är jag säker på. Säger som Strangler, varför skulle dom helt plötsligt sluta göra ett att deras bästa spel någonsin?
  16. Jag är i ett spegelrum som det finns massa speglar och man ska lysa på två stora blåa block så att dom försvinner, men ljuset som kommer från taket är för långt bort så hur ska jag göra????
  17. Capone, vad du har hört är att Twilight Princess kommer bli det sista spelet i sin nuvarande form eller något liknande. Så zelda spelen kommer ändras till Revolution, de kommer antagligen använda den rörelsekänsliga kontrollen till spelen. Det här läste jag på hyrule.net: Many were fearfull about Miyamoto's quote "Twilight Princess is the end of Zelda as we have come to know it." What he meant to say, is that Zelda Revolution will be the beginning of what a Zelda game should be.
  18. Goron_

    Game Maker

    Kan någon hjälpa mig med länken? ska man ta den länken som står brevid spelets namn eller hur gör man???
  19. Goron_

    Game Maker

    Ok, jag skulle försöka fixa länken men nu kan jag inte gå in på Ripway.com <_<
  20. Goron_

    Game Maker

    Okej, länken jag fick funkade inte förra veckan men nu gör den det så här är spelet: http://home.ripway.com/2005-9/445473/Spel.gm6
  21. Goron_

    Game Maker

    Hur gör man med Ripway nu då??
  22. Det finns ju massa såna där bilder, fast dom kom ju innan den riktiga konsollen
×
  • Skapa ny...