Hoppa till innehåll

8bitmästaren

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

8bitmästaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. :gitarr: :gitarr: :gitarr:
  2. Hej, jag ahr nyss laddat ner en snes emulator, men grafiken på spelen suger. Har hört att man ska ladda ner en massa andra grejer för att få den att bli riktig bra, (alltså så som den är på riktigt) PLz guys (jag är en av er ;) ) hjälp mig med det här.
  3. msg plus e vrapvirus :evil: .....
  4. tips, spela inte andra strategi spel förutom dom som utvecklade från ES :kung: (Ensemble Studios) Jag har spelet, det har jättebra grafik och allt, men ändå kommer det inte ens i närheten av den startegikänslan som finns i age of mythology tex. :zzz:
  5. Asså allvarligt talat, alla spel jag har spelat på min 3.4 gh 1024 mb ram och ati radeon 9200SE 128, har flytit hur bra som helst på högsta upplösning....spel som tex hl2 och doom3. De flesta glömmer att processorn är minst lika viktig. :gitarr: Så jag håller itne med om att 9200Se är crap, eller jo det beror på hur bra din dator är... ;)
  6. 8bitmästaren

    Svårt !

    Mer matematiskt korrekt kan du säga att X1=0,77 :student: X2=-20,77
  7. 8bitmästaren

    Svårt !

    LOL, vad menar ni? Jag vann årets mattetävling..: :student: ..jag skulle kunna säga att matte är en del av algebra :rolleyes: Eftersom man koppla ihop allt från matten till algebran. :medieval: Btw lös denna: (Inte så svår visserligen) X^3+51X=87
×
  • Skapa ny...