Hoppa till innehåll

Lisalutt

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Lisalutt

  1. Först måste du ju köpa ett skepp på en "shipyard", fast jag tror att man har ett i början men du kanske har sålt det men då får du köpa ett nytt... Sen går du till "Port" och sen ut på bryggan till en liten roddbåt som ligger där. Du måste stå så nära den så att det kommer upp ett öppet lås i vänstra hörnet eller något sånt. Sen så trycker du på mellanslagstangenten. Sen så är du helt plötsligt i din båt och då så trycker du på w-tangenten så hissar du seglen och så styr du till höger med d-tangenten och vänster med a-tangenten. Om du vill ta ner seglen så trycker du s-tangenten och om du vill att det ska gå fortare så trycker du på r-tangenten. Du ska segla det fortaste du kan, raka vägen ut mot öppna havet och undvik alla skepp för dom kommer skjuta på dig för det är franska skepp. Sen seglar du rakt fram mot öppna havet till du hör en liten kort melodi och då kan du trycka på enter så trycker du upp kartan. Sen när du är på kartan så åker du fram med W och svänger med A och D som när du seglar utanför kartan.
  2. Hej jag undrar om världarna kommer isoleras igen när man klarat Ansem och alla dom där bossarna? Leon och Yuffie och dom där säger ju det. Men så kan det väl inte vara eftersom man måste lämna tillbaka dalmatinerna och så....eller?? Och så undrar jag om den där stora gråa gubben med vingar som ser ut att sitta fast i en vulkan eller nåt är sista bossen?? Och hur klarar man dom där bossarna i Never Land (den där som flyger omkring vid Clock Tower) och i Agrabah Desert (den där stora gubben med en bubbla runt huvudet osv.) och istitanen och Sephiroth vid Coloseumet? Dom e juh omöjliga. Tacksam för snabbt svar :)
  3. Jag undrar hur man får den sista dragonflien på den första banan Dragon Dojo eller vad den nu heter?
  4. Okej, tack för tipset! Hawaii är inte så svår, det är mest Colorado men nu kommer jag nog att klara det! Och på slutet i Oregon är det ju jätte svårt när man ska över bron eller vad det nu är. Och poweslajda är väl när man trycker ner R eller L eller vad det nu är? Och förresten vad är Retrys? Och en sista grej...Kommer man att jaga tjuvarna på den där båten i slutet?
  5. Hej! Jag undrar om det finns någon genväg eller något sånt på sista kuppen Frantic Final. Det är ju jätte svårt, jag kommer sist hela tiden! Är det någon som vet? Snälla hjälp!
  6. Jag förstår inte hur man ska göra när man ska bli odödlig och segla snabbare och sånt. Jag hittar inte mapparna! Snälla hjälp!
×
  • Skapa ny...