Hoppa till innehåll

larven1

Medlem
  • Antal innehåll

    93
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av larven1

  1. Var är bossnyckeln? Jag har inte hittat kompasset så jag ser inte var jag har glömt kistor.. eh he he *generad* ;P
  2. Jag är helt totalt lost! Jag har träffat en tjejen som börjar på A. (kommer inte ihåg vad hon heter *fniss* men det är en av Telmas kompisar) Av henne fick jag en teckning med ett monster som håller en reekfish. Så sa hon att jag inte kommer vidare in i snövädret utan en ordentlig dräkt, och att jag skulle prata med zoras. Alla pratar bara om prinsen och mother and child öarna. Ska jag hitta prinsen, och isåfall vart hittar jag honom? Vart ligger mother and child öarna?
  3. Kan man ha flera sparningar? Alltså om jag går in på " continue game " så kommer det en lista med massa sparningar. Om jag tar " new game " försvinner alla sparningar då? ( Ja, jag är lite dålig som frågar, men spelet är inte mitt och ägaren är utomlands :P )
  4. Jag har läst att Zelda TP kommer den 1:a mars :huh: men det flyttas säkert..
  5. Man ska ju hämta en karta på spökskeppet.. jag åkte till cresent moon ön och stod där när månen var full och skeppet kom, men hur f*n kommer man upp på skeppet.. har typ prövat allt!
  6. Jag tycker att det är värt pengarna för spelet är roligt och man får klura på vissa saker.. har inte testat multiplayer trots att jag haft spelet 1 år nu :P vill du läsa vad spelet handlar om är det bara söka på recensioner..
  7. Var hittar jag den fjärde ungen?? Har hittat ledaren (i trädet), ungen bakom bombhuset och bakom gravstenen..
  8. jo, jag tog bladet över.. kom på det när jag försökte efter mitt lilla irriterande svar :P kände mej lite knäpp då... :P
  9. jag har styrt en gubbe, men kommer inte längre för jag behöver pilbågen. i vänstra rummet (har styrt ena gubben till plattan) så är det stopp. det är som ett stort hål med två flygande huvuden och ett öga på väggen.
  10. efter knapparna är det en bred gång med vatten på sidorna. gå längst bort och simma till vänster. simma sen vänster igen, där finns en klättervägg.
  11. Kommer du ihåg när du hämtade tricky första gången, när man åker snöskoter typ. när du kommer tillbaka till där hans mamma är så klättrar du ner för en stege, samma stege ska du ta tillbaka. (om du står framför ingången till shoppen gå höger sen vänster och leta efter en stege)
  12. Hej! sitter med zww och jag kommer ju för f*n itne ihåg hur man gör *arg* Har kommit till house of the gods, men där inne behöver man ju en pilbåge, var hittar jag den??
  13. Tjaa... Jag hade många bra länkar till sims 2 där man kunde ladda ner hus och kläder.. men vi fick virus och var tvunga att omformatera datorn så jag undrar om nån kan tipsa mej om bra länkar där man kan ladda ner.... jag kommer inte ihåg dom gammla länkarna.... :unsure:
  14. NÅgon som vet var man kan få tag i ett program som man kan göra om egna möbler och sånt.. Jag har bodyshop och homecrafter, men i homecrafter kan man ju bara göra om golv och väggar... Hjälp........... :unsure:
  15. men då måste man klicka upp rutan och klicka Ctrl + V.. ananrs funkar det ju inte zlaser :P
  16. Om man vill spela multiplayer vilket bara funkar när man strider va? hur gör man då??
  17. grafiken är ju skit bra.... spelet är också skit kul tills man tröttnat på det :P logiskt va?!
  18. jo, jag vet.... men wackos polare kanske menade det och trodde att man kunde få flyglicens
  19. men han kanske menade att man kan bli hämtad med helikopter?!
  20. men joggningen... mina grannar joggar förbi ibland.. det ser kul ut :P
  21. Men det är skit läskigt! och det smittar av sej... min sim simmar fram till dörren genom gräset!!
  22. Min barnskötare kommer och ska ta hand om mina barn när min sim jobbar. Hon sköter sitt jobb hyfsat, men när hon inte vill jobba eller har tråkigt går hon in i mitt arbetsrum och ställer sej som om hon stod på en trampoling och hoppar ner i mitt golv!!!! Sen simmar hon omkring där ett tag. När hon är klar så kommer hon upp på nåt sätt och går direkt till min sopptunna. Hel skumt!... :blink:
  23. Koopa tropa gänget :D :D
×
  • Skapa ny...