Hoppa till innehåll

larven1

Medlem
  • Antal innehåll

    93
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av larven1

  1. Jag är helt totalt lost!

    Jag har träffat en tjejen som börjar på A. (kommer inte ihåg vad hon heter *fniss* men det är en av Telmas kompisar) Av henne fick jag en teckning med ett monster som håller en reekfish. Så sa hon att jag inte kommer vidare in i snövädret utan en ordentlig dräkt, och att jag skulle prata med zoras. Alla pratar bara om prinsen och mother and child öarna.

    Ska jag hitta prinsen, och isåfall vart hittar jag honom?

    Vart ligger mother and child öarna?

  2. Kan man ha flera sparningar? Alltså om jag går in på " continue game " så kommer det en lista med massa sparningar. Om jag tar " new game " försvinner alla sparningar då?

     

    ( Ja, jag är lite dålig som frågar, men spelet är inte mitt och ägaren är utomlands :P )

  3. Jag har tänkt köpa spelaet är det värt pengarna?

     

    vad gör man?

     

    Och det viktigaste vad gör man på multipayer och är det kul?

     

     

    Jag tycker att det är värt pengarna för spelet är roligt och man får klura på vissa saker..

    har inte testat multiplayer trots att jag haft spelet 1 år nu :P

    vill du läsa vad spelet handlar om är det bara söka på recensioner..

  4. Det jag minns e iallafall att det fanns nåt rum med ett öga i väggen och sen tror jag det fanns en grej där man kunde använda grappling hook,och sen så fanns det nån dörr där det fanns en miniboss,efter hans död fick man pilbågen.

     

    jo, jag tog bladet över.. kom på det när jag försökte efter mitt lilla irriterande svar :P

    kände mej lite knäpp då... :P

  5. Pilbågen finns där inne. Har du lärt dej Command Melody och styrt alla tre små gubbar till ett ställe i mitten?

     

     

    jag har styrt en gubbe, men kommer inte längre för jag behöver pilbågen.

    i vänstra rummet (har styrt ena gubben till plattan) så är det stopp. det är som ett stort hål med två flygande huvuden och ett öga på väggen.

  6. Snälla hjälp!

     

    Jag är i början av Ocean Force Point. Har gått ned i källaren där man står på en knapp så tavlan visar olika rutor som jag hoppat på samtidigt..lämnade Tricky på knappen.

    Efteråt gick jag till rummet till vänster med vatten och aktiverade tre knappar på väggarna.. sen då? Såg inte vad som hände..

     

    Jag blir tokig!!

     

    Snälla kan nå´n hjälpa mig ....

     

    efter knapparna är det en bred gång med vatten på sidorna. gå längst bort och simma till vänster. simma sen vänster igen, där finns en klättervägg.

  7. Hart kommit 70 procent i spelet ... Undrar hur jag kommer till snohorn wastes ska lämna den där snow horn artifakt som jag köpte i thorntale store.. för 135 scarabs.. tacksam för svar!

     

    Kommer du ihåg när du hämtade tricky första gången, när man åker snöskoter typ. när du kommer tillbaka till där hans mamma är så klättrar du ner för en stege, samma stege ska du ta tillbaka. (om du står framför ingången till shoppen gå höger sen vänster och leta efter en stege)

  8. Tjaa... Jag hade många bra länkar till sims 2 där man kunde ladda ner hus och kläder.. men vi fick virus och var tvunga att omformatera datorn så jag undrar om nån kan tipsa mej om bra länkar där man kan ladda ner.... jag kommer inte ihåg dom gammla länkarna.... :unsure:

  9. Min barnskötare kommer och ska ta hand om mina barn när min sim jobbar. Hon sköter sitt jobb hyfsat, men när hon inte vill jobba eller har tråkigt går hon in i mitt arbetsrum och ställer sej som om hon stod på en trampoling och hoppar ner i mitt golv!!!! Sen simmar hon omkring där ett tag. När hon är klar så kommer hon upp på nåt sätt och går direkt till min sopptunna. Hel skumt!... :blink:

×
  • Skapa ny...