Hoppa till innehåll

Mumutio

Medlem
  • Antal innehåll

    1738
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Mumutio

  1. Jag är glad för att jag är så jävla bra på det jag gör när jag jobbar. Min chef lägger märke till det osv. Det går bra och jag får vara med och bestämma, hehe.

    Vad är det nu du jobbar med exakt? :p

  2. jaha blir uppringd av flickvännen när man är hos en polare. sluddrar som fan men lyckas höra någonting om att hon blivit hotat. får lite småpanik och ringer runt överallt för att fixa skjuts hem. kommer hem hon sluddrar en jävla massa gråter lite sen skrattar sen somnar. fan va trött jag blir alltså hon skulle nog berätta nåt? jag vet inte och i morgon kommer hon säkert ljuga eller nåt. jävla skit

    ?? Varför skulle hon ljuga?

  3. Om man dedikerar ett helt år till något så inser man snabbt att ett år är ganska lång tid ;-)

    Om man inte pluggar vill säga... :P

    Jag ska dedikera 9 månader om året i 5 ½ år åt något! Men det finns ju så mycket annat också!

     

    Just håller jag på med:

     

    Läkarutbildning

    Styrketräning

    klättring

    Debattklubb

    Läkarstudentsocialiteter

    Gamla grundskole- och gymnasiekompissocialiteter

    Familjen

    Läsa skönlitterärt

     

    Med tillhörande fester. XD

     

    Jävligt kul är det men det är irriterande att behöva skära bort kompisar och tacka nej till att göra massa grejer. Har funderat på att det skulle vara mysigt att skaffa flickvän men när fan skulle jag ha tid till det. :P

     

     

  4. Mumutio, vart i Österrile var du?

     

    OnT: Faan vad jag saknar att ha en flickvän nu.. Har hjälpt två polare, ett par, och målat och grejat i deras nya lägenhet hela denna veckan. Inte nog med att man känner sig ensam när de myser en massa och en annan är själv, utan jag har haft världens crush på den tjejen och jag vet hur jävla bra vi skulle passa tillsammans.. Men nu är det som det är;, fast en egen flickvän flickvän hade vart grymt, insåg att jag nogfaltiskt gillar en tjej som var med i Österrike, men det verkar inte vara likadant från hennes håll, mitt vanliga flyt. Men någongång vänder det!

    Vart Saalbach den här gången. Vadårå? :)
  5. Göteborg har en mycket högre köldfaktor pga. vinden och luftfuktigheten. Därför upplevs det kallare här än i norr.

     

    Och jag fattar fortfarande inte varför folk envisas med att klä ut sig till polarforskare. En vuxen människa skall fan klara av att promenera fem minuter till vagnen utan att behöva ta på sig fem lager underställ, skidkläder och vandringskängor. Det är en halv centimeter snö på marken.

    Att luftfuktigheten skulle påverka är en myt så länge temperaturen är under noll. Så fort det blir några minusgrader sjunker luftfuktigheten till nära noll då vattnet i luften fryser till is.

     

    Visst blåser det mycket i Göteborg men det måste ju kunna blåsa nästan lika mycket på många ställen i Norrland?

  6. Att "spela" bad boy fungerar aldrig. Det du ska göra för att få tjejer är att leva intensivt. Ingen vill ha en kille som svansar efter dem hela tiden.

     

    Gör saker utan att vara rädd och och tänka efter för mycket, ta för dig av livet. Prata med alla du känner för att prata med, res dit du vill resa, gör det du vill göra. Håll inte tillbaka och var inte rädd, njut av livet kort sagt.

     

    DÅ kommer tjejerna, för de vill såklart ha en kille om vet hur man har kul och njuter av livet, och inte låter sig begränsas. Du ska inte bara låtsas att du har andra grejer att göra förutom att vara med henne, du får faktiskt skaffa dig det.

  7. Det är ju väldigt sällan våldsbrott begås med licensvapen idag i vilket fall som helst, enligt vad jag förstått.

     

    Det är väl mest symboliskt med en sådan lag i så fall, för att visa att vapen inte är någon vi vill ha i samhället, vilket kan påverka attityder.

     

    Det ligger mycket sanning i det du skriver Dave37, men du förenklar. Lagar kan också påverka attityder i samhället, precis som attityder kan påverka lagar.

  8. EDIT: Här är ett bra klipp från Amazing Atheist som handlar om precis det här:

    Hela hans pro-gun bit faller kort i fallet Sverige då vi inte har någon stor vapenkultur.

    Jag håller med dig, bra skrivet. :)

     

    Jag tycker det låter som ett bra lagförslag. Jag är ju dock inte så familjär med jakt och liknande så det är möjligt att någon som var det skulle ha någon invändning jag inte tänkt på.

     

    Annars tycker jag generellt att vi ska dra ner på vapnen så mycket som möjligt samt motarbeta illegala vapen med all vår kraft för att vår vapenanvändning inte ska eskalera som i USA. Det tjänar ingen på.

  9. Att man ska vara förkyld/småkrasslig hela jävla tiden när det finns så mycket roliga grejer man vill göra!

     

    Hatar att behöva tacka nej till grejer för att jag inte "orkar", för det gör jag faktiskt inte just nu. :(

  10. Livet är sjukt kul nu!

     

    <3lund<3frihet<3resa<3vänner<3musik<3plugga<3festa<3

     

    Hakuna matata! Det värsta problemet jag har är att jag inte vet hur jag ska hinna göra allt jag vill göra! Märker att jag växer som ett jävla bambuskott personlighetsmässigt just nu.

  11. Efter flera veckors resande har jag nu återvänt till Singapore för att imorgon hoppa på planet mot Sverige. Dags att avsluta det här kapitlet. :unsure:

     

    Ska dock bli jäkligt trevligt att träffa släkt, vänner och lägre luftfuktighet ett tag, så har sett fram emot hemresan på ett visst plan också. Därav :mellow:

    Sammanfatta det här halvåret!? :D
×
  • Skapa ny...