Hoppa till innehåll

Zkin

Medlem
  • Antal innehåll

    102
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Zkin

  1. Zkin

    Super Spel?

    Diablo 2 :rolleyes: Masters of magic Masters of Orion Crimsonland (finns att köpa på nätet :rolleyes: ) Far Cry är kul.
  2. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    det är inte olagligt att ladda ner, men det är olagligt att ladda upp (alltså att skicka till nån) (vilket iofs gör det olagligt =)) men kazaa o dc kan man använda till mer än att bara bryta mot lagen. du kan göra egna mp3´s o dela ut till dina kompisar (mest Dc då..) så..
  3. och du tror inte det gick att skapa Blizzard som konto ? har ju liksom försökt att förklara att jag tror dig inte förrän du visar mig ett hackat item. och du det item som jag tänker på KAN bara existera om man hackar det. jag säger vad det ska vara o du ska hacka det. klarar du inte av det så kan du inte. vill du inte att jag ska säga vad du ska göra så tror jag att du inte kan. enkelt
  4. nightmare o hell har monstrena så mkt res + health regen att det inte är speciellt lönt att använda sånt.
  5. SuS1321 ehm det gör odm inte min kompis fick varning för maphack idag!!! då kan du ju fråga vad det stod i meddelandet o vem som stod som "avsändare". Blizzard varnar inte, dom bannar. Men sluta nu, ge upp du tror väl att Wirts leg är hackad du har inte kunnat du kommer inte att kunna. du vet inte hur man gör du kör med undanflykter som du gjorde förut, för att bli trodd måste du ha bevis. vilket du inte nånsin kommer att kunna visa eftersom "du inte har kvar programmet" (lol.)
  6. Zkin

    Sacred

    Nej inte värt att köpa förrän om 4-5 månader när dom fixat alla buggar o dålig programmering.
  7. håller med dig om CS, är man lättlurad så laddar man ner eller köper skiten fortfarande en undanflykt. Blizzard varnar inte.. dom bannar direkt.
  8. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    dc ++ är knappast det bästa nerladdnings programmet som finns.. tänkte bara nämna det ;)
  9. alltså kan du inte hacka vilket jag aldrig trott att du kunnat, så jag förstår inte varför du fortsätter att envisas med dina lögner. undanflykter undanflykter
  10. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    vet inte.., den jag kan lite om kostar inget. Kazaa lite k++ heter programmet jag pratade om, den bra versionen alltså.. glömde k'et
  11. jag har två st pc´s här hemma o jag skulle gärna köpa en mac, skitsamma vad datornerna kallas det är ändå datorer.
  12. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    jo det var därför jag frågade om han hade Kazaa.. skulle nog uttryckt mig nogrannare :)
  13. Zkin

    Crimson Land

    Plasma Shotgun är ganska grym. sen är Mean minigun halv grym den med, fast monsterna tar lite skada av den ju högre lvl man blir, samma sak med alla vapen förresten.
  14. f*n va lätt.. Avinstallera The sims o alla expansionerna. Ta skivorna o knäck dom. Efter du har knäck the sims skivorna + expansions skivorna så ta en hammare o slå dig less. formatera hårddisken o slå sönder den med. därefter så köper du en ny hårddisk o installerar om allt (UTOM The SIMS.) nu funkar allt felfritt igen. The sims är inget spel, det är f*n ett virus. (det som står överst är inte ett tips utan bara mitt hat mot The Sims, Slå för f*n inte sönder hårddisken., skivorna kan du gott slå sönder.) Detta är seriöst Om moderkortet har brunnit så lär inte datorn starta överhuvudtaget.
  15. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    Kazaa är ett dåligt program. men Kazaa Lite ++ är ett bra program, det är en hackad version av kazaa som INTE innehåller virus, ware o annat skit, men den är väldigt svår att få tag på. mest för dom som gjort Kazaa har stämt killarna som hackade o la ut en ny version på nätet. chansen att hitta rätt version av kazaa lite ++ är 10 %.
  16. Zkin

    Crimson Land

    jorå detta är skit kul.
  17. Zkin

    Hjälp Me Internet!

    har du en brandvägg ? har du kazaa ? har du spybot search and destroy har du spyware blaster har du uppdaterat Windows nyligt ? har du uppdaterat antivirus programmet ?
  18. Hah jo men jag vill se grejerna du har hackat inte grejerna du har tradat till dig. så det där är bara en undanflykt, om du nu har ett program som hackar closed så kan du ju göra items istället för att visa gamla, eller hur =)
  19. Zkin

    Sacred

    2 st med bådadelarna.. använder bara inte ena =)
  20. Zkin

    Sacred

    heh.. har denna dator för spel o internet o min andra dator för.. samma sak =) fast den står bara i sovrummet o samlar damm.
  21. Zkin

    Sacred

    låter som en väldigt knasig dator...
  22. nån som spelat Gta Vice city ? spindelmannen 2 är som det, du kan springa runt på gatorna o lösa små uppdrag eller svinga runt uppe i city.. svinkul. 10/10
  23. Zkin

    Sacred

    haha ajfan =)
  24. Zkin

    E D Sant?

    lägger dom ner C.S så ska ringa upp mina små bröder o garva åt dom.
×
  • Skapa ny...