Hoppa till innehåll

Eric_H

Medlem
  • Antal innehåll

    1872
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Eric_H

  1. Har inte spelat så väldigt många, men av de jag har spelat så kan jag i alla fall säga de tre bästa (i ingen speciell ordning): Metal Gear Solid 3 Metal Gear Solid 2 Final Fantasy X GTA: San Andreas har jag köpt till min brorsa i julklapp och ser verkligen framemot att få spela det jag också :)
  2. NES: Super Mario Bros. 3 SNES: The Legend of Zelda: A Link to the Past, det bästa spel som någonsin gjorts enligt min mening.
  3. Du är ett år för sen. Spelutbudet till PS3 har blivit riktigt stort nu. Jo, det är sant, det har förbättrats en hel del jämfört med hur det låg till för ett år sedan, men jämfört med en hel del andra konsoller är spelutbudet mediokert. Det finns en hel del bra spel till PS3, utan tvekan, och det ligger till likadant med Wii. Anledningen till att Wii är bättre för mig är pga VC. OnT: Bästa 2D-konsol: Super Nintendo (min favorit) Bästa 3D-konsol: Nintendo 64 Bästa bärbara konsol: GameBoy Advance
  4. PS3 är inte särskilt bra, pga att spelutbudet är hyfsat dåligt. Vem bryr sig om grafik när spelkänslan inte är hög? SNES är min favorit, och inte bara pga nostalgi, utan för att den har många av världens bästa spel.
  5. Förlåt så väldigt mycket om jag dumpar nu, men om Torayami har rätt är jag i himmelriket. ALTTP är mitt favorit-Zelda-spel genom tiderna, och om det kommer till 3D så är en av mina önskningar uppfyllda.
  6. Zelda 1 Adventure of Link A Link To The Past Ocarina of Time Majora's Mask Wind Waker Twilight Princess Phantom Hourglass Minish Cap ALTTP/Four Swords Har säkert missat nåt. Räknar inte med CD-I spelen, btw.
  7. En sång jag tycker folk har glömt är Ganon's Theme, eller Ganondorf's Theme, spelas i ALTTP, OoT, TP, och även WW, även fast det inte finns en "full" version där.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=XPTpjK88apc...&feature=iv Ta en titt på den. Ser grym ut för att vara "amatörfilm". Vad tycker ni? Hoppas de lägger upp den i olika "parts" på YouTube.
  9. Nu ska vi se här. TP är väldigt bra, men det har sina svagheter. Dåligt: Fy f*n vad enkelt spelet är. Den enda boss jag inte klarade på första försöket var striden mot Ganondorf på hästryggen (hade ett halvt hjärta kvar när striden började). Alla dungeons känns något enformiga. Ta tillbaka dungeons i stil av de i ALTTP och LA. Att leta efter alla Tears of Essence eller vad de heter, när man ska rädda delarna av landet från Twilight, är bara drygt och långtråkigt. Att Zant blir en kyckling nära slutet av spelet. Man trodde han var så cool, men sen... Bra: Grym grafik, för att vara till GC. Bra musik, även fast det hade varit bättre med orkester ist för MIDI. Tar jävligt lång tid att klara. Som någon sa, det tar i princip halva OoT innan första templet. Älskar Zora-dräkten. Och en del till saker.
  10. Jag har säkert svarat tidigare, men ALTTP är det absolut bästa. OoT kommer tätt efter.
  11. Här var det då dumpningar. Kul att ämnet kommit upp igen. OnT: Hade ingen aning om tricket med Volvagia med att man kan hänga vid kanten. Kul, ska testa det nästa gång jag slåss mot honom/henne. Den svåraste (jobbigaste, kanske) är Morpha i Water Temple. Ingen är dock särskilt svår.
  12. Blev också rädd som in i h*lvete i det där "NOT TAKE MIRROR!!!-ögonblicket" i TP, men det är inte det bästa ögonblicket. Jag gillar många episka ögonblick i serien, särskilt cutscenen med Ganondorf för första gången i TP (när han är nära att bli avrättad) så det får nog bli den.
  13. Hur tänker du nu? Alltså, att det finns många Linkar, och de flesta är med i än ett Zelda spel. Samma Link som räddade Impa undan Ganons monster i Zelda I är ju inte samma Link som bor på en ö "ovanför" Hyrule i Wind Waker. Det jag menar med listan är att Link 4 (exempel) finns med i Four Swords, Four Swords Adventure och Minish Cap.
  14. Jag är inte 100% säker på alla. Legend of Zelda: 0 gånger Adventure of Link: Har inte spelet A Link to the Past: Skulle tro runt 5 gånger Link's Awakening: 0 gånger Ocarina of Time: En gång Majora's Mask: En gång Wind Waker: 2 eller 3 gånger. Minish Cap: En gång Four Swords/Four Swords Adventure: Har inte spelet. Twilight Princess: 0 gånger Oracle of Ages/Seasons: 0 gånger Phantom Hourglass: 0 gånger
  15. Det är ju såhär att varje Link ofta är med i fler än ett spel, det blir ju såhär om jag inte misstar mig: Link 1 - Legend of Zelda och Zelda II - Adventure of Link Link 2 - Legend of Zelda - A Link To The Past och Legend of Zelda - Link's Awakening samt Oracle of Ages och Oracle of Seasons Link 3 - Legend of Zelda - Ocarina of Time och Legend of Zelda - Majora's Mask samt även Super Smas Bros och Super Smash Bros Melee Link 4 - Legend of Zelda - Four Swords, Legend of Zelda - Four Swords Adventure och Legend of Zelda - Minish Cap. Link 5 - Legend of Zelda - Wind Waker Link 6 - Legend of Zelda - Twilight Princess (än så länge?) Min favorit är "Linken" i Twilight Princess, bäst story, bäst grafik, bästa moves och bäst reaktioner!
  16. Oj gud. Just nu känner jag för att bara stänga ner allting för jag brukar aldrig gilla att svara på sånna här frågor egentligen, hehe. Men jag känner att jag måste säga: Ocarina of Time och Twilight Princess. Jag ville gärna ha med Wind Waker där också, eftersom att dessa tre spel hör ihop storymässigt, med Ganondorf och Hero of Time (samt prinsessan Zelda själv). Föresten, en kompis till mej har sagt att Wind Waker kommer efter Twilight Princess storymässigt. Stämmer detta?
  17. Ja, det där när det hinner bli natt i OoT är jäkligt jobbigt. Varje gång jag har startat om och ska göra det får jag nästan panik, och springer (inte jag, jag gör så att Link gör det...) som sjutton. Att åka fram och tillbaka i Wind Waker är faktiskt kul. Men det är jobbigt när det är sån där storm och man ska till Outset Island när man startar LÅNGT därifrån. Men det jobbigaste får väl vara när man fastnar någonstanns och inte vet var man ska gå/vad man ska göra. Detta gäller ju alla Zelda spel (och de allra flesta andra spel också).
  18. Att många tycker Majora's Mask är så svårt kom som en liten överraskning för mej. Jag tycker alla är mer eller mindre svåra. MEN, Zelda 1 och Zelda 2 - Adventure of Link är svårast. Så grymt svårt, så fort jag försöker komma längre, blir det pang bom och Link dör. Ibland blir jag så förbannad på det att jag stänger av spelet utan ett ord, går och lägger mej på min säng och läser nånting. Sen tar ju TP sin tid också. Det är väl inte för att det är så svårt, utan för att det är ett långt spel.
  19. Haha XD. Fy *** vilken udda åsikt hehe. Sorry, var bara tvungen att säga det. Nej, Zelda och Mario är de två bästa spelserierna i TVspelens historia. Så är det bara.
  20. Tack så mycket, SilverKnight! Ska kolla igenom dessa sidor!
  21. Det är väl inte precis många med ett vettigt svar här som inte vet vad jag snackar om, men jag säger det ändå: I början på nästan varje DVD är det en meny där man kan välja saker som Play Movie, Special Features och sånt. Sen finns det även andra saker man kommer till när man trycker på dom sakerna, menyer där man kan välja annat. Då undrar jag självklart. Någon som har nån aning om hur man gör sådana? Vilka program man ska använda, om det finns någon bra tutorial (helst svenska, men engelska går bra också). Snälla, vore glad för svar!
  22. Jag tycker det var dyrt, men det beror ju (som sagt) på hur mycket du kommer använda den och hur länge du tror den kommer att hålla. Om märket är bra kanske det var värt det. Men jag hittar faktiskt snygga mössor för typ 75 spänn.
  23. Detta händer för att du specificerar källan från datorns utgångspunkt, dvs C:\ eller vilken din primära hårddisk nu är. Har du filmen i samma mapp som spelet så skriver du endast "Film.avi" eller vad det nu är. Har du spelet i en mapp och sedan filmen i en annan mapp i mappen som heter Video, då skriver du källan som "Video\film.avi". Sen skickar du mappen till dina kompisar. Tack som sjutton, MoveMe! Det funkar!
  24. Jo, men alltså, de har ju fortfarande inte samma källa. Det måste var exakt samma källa.
  25. En sak bara, jag vill inte verka otrevlig eller någonting, men du har inte ens gjort klart ditt Zeldaspel än, och du tänker börja på ett Pokémonspel? Det här är jag ytterst tveksam till. Jag tänker iaf vänta tills första demot innan jag hjälper till. Jag gör Routes om demot blir bra.
×
  • Skapa ny...