Hoppa till innehåll

mollymusis

Medlem
  • Antal innehåll

    3
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mollymusis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej hopp.....!!! Finns det någon mer än jag som är gammalmodig och spelar gamla 8-bitars spel? :blink: Spelet som det gäller är Zelda 1. Vi köpte en gamecube och fick då 4 klassiska zelda, och utav alla spel så har jag hamnat på zelda1!!! Jag har klarat av första rundan med alla 9 borgar och har räddat prinsessan osv. Där jag har fastnat är på runda 2. Jag har hitta och klarat 1:a och 2A borgen men hittar inte till den 3:e. Vet någon hur man gör? Eller någon bra walkthrough?? Hoppas på det bästa!!
  2. Tackar för ditt svar, klarade honom igår, hade bara kastat in bomber och sprungit innan, men provade att slå på honom oxå =) Tack för ditt svar! Du kanske även har ett svar på hur jag går till väga inne i jättefisken? Jag antar att jag ska ha prinsessan med mig ut. Men ska jag gå ut direkt när jag burit upp henne, eller ska jag göra något mer?
  3. Hej hopp....HUR dödar jag denna drake?? Ska jag stoppa bomberna i munnen på honom? Det verkar som att jag ska göra så, men höll på länge utan resultat...? Sen har jag en undran vad det här med stor och liten är för något? Är Link stor ibland å liten ibland? Det har jag inte märkt =)
×
  • Skapa ny...