Hoppa till innehåll

Tuffe_Gubben

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Tuffe_Gubben

  1. yeah yeah .....tänk om Postal 2 hade hänt på riktigt? eller Quake 1? ja tänk om man hade fått lös med en "spik-chaingun" inne i centrala stockholm där alla fjollor bor, hehe *ler för mig själv* det hade varit nåt =)
  2. "Min mamma"....han är ju fläng!.....hehe jag skall nog skaffa vietcong, hl2 och mp2
  3. Själv så har man grejat så man fick en aning tränings värk. Sen har jag varit på bio med hanget, the league med sean connory. sen har jag grejat lite mer, handlat en tröja och en brynja, kollat på en j*vlans massa bra film, spelat CS med den spelaren som har bäst AIM -Jessica "Swifty" Johansson. Sen har jag f*n inte gjort nåt mer =)
  4. Tuffe_Gubben

    max paine

    Max payne är ganska lätt....inga fusk behövs. den tredje drömmen är bara att springa runt lite i början sen så kommer du till ett ställe som ser ut som ditt hus och då skall du gå upp till andra våningen och kolla runt lite där sen går du in i sov rummet och skjuter dig själv =) en max payne står där som du skall skjuta ner =) ganska kul =)
  5. bara så ni vet så kommer strax cs 1.7.....det skall vara mer likt 1.5 än 1.6....så kan det gå!
  6. Tuffe_Gubben

    Nån vettig?

    Finns det nån vettig person som vill joina den "jävligt seriösa" CS klanen =[T0F]=? här har ni adressen, skriv ett mail om ni är intresserade... http://www.freewebs.com/lachdanan/joinat0f.htm
  7. nån som vet en gratis sida man kan lägga upp bilder och sedan länka vidare dom????
×
  • Skapa ny...