Hoppa till innehåll

Nagisa

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nagisa

  1. 1. OoT (är normalt inget GCspel, I know, men det finns på collectionen för GC och det räker för mig ^^ 2. SSBM 3. HP-QWC (Harry Potter - Quidditch World Cup) 4. RE 5. Öhhh... vad ska man ta som sista Spider Man kanske :wacko:
  2. "Bli sen liten" :blink: Och hur blir man liten igen? Snälla säg.. Är stor nu och håller på att kämpa igenom fire temple och läser nu det här... Har ju inte gjort nåt av allt det här som ni berättar. =(
  3. Det var länge sen jag var där, men du ska typ lysa med lumos på dem, men om du ska slå dem sen efteråt, vet jag inte tror faktist inte det ^^' Men som sagt, var länge sen jag var på det stället. :visslar:
  4. Det var ganska länge sen jag spelade, men om jag kommer ihog rätt så far de runt i g/s och om man har sitt dem en gång så ser man dem i pokedexen där de är, (tips: de byter alltid route när man själv byter, man kan prova sig lite fram men man kan se så här: Man är i en korsning mellan route x, y och z (man själv i x och hunden y gå inte till y utan till z, då kommer ni att vara samma som hunden) Ha en scyther (stava :huh: )med er (jävligt snabba plus så kan de en rolig attack som gör att motståndaren bara har 1 HP kvar). Sen flyr hunden, sök upp honom igen och sen är det jätte enkelt att fånga dem (1 HP kvar :cool: ) OBS: jag tror iaf att det var så, kanske blandar jag också med R/S (latios, lataias) föresten: G/S: alla tre hoppar osyndligt omkring C: Entei och Raikou hoppar osynligt omkring och suicune måste man möta på en viss plats, kommer inte ihog vilket det var men man blir tvungen att jag honom från de (tre?) olika ställerna till man kan fånga honom i nåt torn (samma tid i spelet som man kan fånga lugia-silver och Ho-oh-guld) :P
  5. :blink: Kan man vara varg?! Coolt :cool: ju mera jag läser desto mera vill jag ha spelet. ^^ En fråga till ämnet: Kan man bara vara varg när man är i de där mörka regionerna, eller kan man typ byta mellan människa och varg när man vill?
  6. Har varken tröttnat på maskinen eller på SSBM, för min del så kommer den att stanna ett bra tag :) hehe
×
  • Skapa ny...