Hoppa till innehåll

Hitman-Kodnamn47

Medlem
  • Antal innehåll

    954
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hitman-Kodnamn47

  1. Jag klarade banan nu :):) Man ska döda Polisen som är närmast SVD Snipern, Bil Bomberna, Pistolen och Skotten! Sen tar man hans kläder och ställer sig vid väggen och tar fram ljud dempade pistolen och skjuter de 2 andra vakterna/poliserna i huvet. Sen springer man tillbaka, tar upp snipern och går up i Klock Tornet, dödar Polisen som är i tornet och sniprar ner Igor och Generalen. Sen ska man vara beredd, alla poliser, livvakter, Agenter och Vakter kommer med pistoler upp till tornet. (man ska vara beredd i trappan). Sen skjuter man ner alla. Får man slut på skott så ska man hugga dem med kniv. Kanske lite svår om vissa har en AK-47 och några en Beretta 98mm. Så...Försök åtminstånde.. GE INTE UPP! Lycka till om du också har problem med den banan/uppdraget. / Hitman-Kodnamn47
  2. Alltså, Postal 2 är galet faktiskt.. Och man får se könen.. Sök efter Postal 2 i Google och så får du själv se om du söker igenom nogrant... Jag såg en trailer, man fick se könet på en kvinna då och hur man fick gå runt och slå ner människor med en spade, skjuta ner de och slå till de! F*n, Det är ju helt sjukt!
  3. Hitman-Kodnamn47

    Hitman 2

    Hej! Jag sitter fast i fjärde banan i Hitman 2! Det är den banan man ska döda Generalen och Igor. Jag har försökt med att döda Igor först (för han är närmast) och sen försökt springa efter Generalen men jag har alldrig hunnit döda han för att han hela tiden blir rädd och åker iväg med sin limosine. Vad ska jag göra för ratt klara av uppdraget? PS. Man är i St. Petersburgh om ni inte känner igen banan efter uppdrag 4. Kan nån hjälpa mig? Ge mig tips!
  4. En gång när jag skulle ut så kom en kille i min klass och retade mig. Jag sprang efter honom tills han tröttnade och frågade honom varför han retade mig utan anledning. Och han sa att det var roligt och då skrattade han. Jag tog honom i halsen och sa, Detta är också roligt...För mig. Jag slog till honom så hårt i ansiktet så han verkligen ramlade bakåt och slog i huvet. Han började blöda näsblod, munblod och fick lite blod på kinden. 3 bulor i huvet typ. Han skrek, AJJ, det GJORDE ONT! J*VLA NÖRD! JAG SKA DÖDA DIG IMORGON. Jag sa, OK. We'll see. Sen sprang jag hem och var orolig för honom, vet inte varför. Men han var irriterande...Kunde inte låta bli att slå han. Han tog ett baseboll trä och sprang efter mig dagen efter..:P
  5. Postal 2 är galet! Man får se könet på kvinnor, männ o.s.v! Man får värsta döda barn, vuxna och kvinnor. Massor av annat också. Igentligen är inget av det där bra. Ta och köp Hitman 2: Silent Assassin! Det är blodigt, men bra handling. Men ta hellre Pettson och Findus: I trädgården istället för Postal 2. Det är ju helt SJUKT spel. Ta driver3 om du ska ha nåt av de spelen. Tycker jag iaf. Och alla normala människor tycker säkert det också... Inte sant?
  6. Kostar pengar. men är värt det! lugnt!!
  7. Finns visst nåt som heter de. Men det är inte så kännt i Europa.
  8. Ingen som spelar mer än bara Spirit och mig?
  9. Hur skapar man gubbar?
  10. Vartt laddar man new Gamemaker??
  11. Jo, jag spelar! Jag lirar på Europe-Chimaera och Intrepid. Jag ger lite info om min gubbe på Intrepid. Han är Novice Carbineer, jätte rik, heter Ergoos Jinkiz. Han har en flickvän och han bor i Mos Tuskia, Tatooine. Jag spelar swg alltså.
  12. Hitman-Kodnamn47

    Swg Lirare

    Tjenare. Jag letar efter star wars galaxies lirare som spelar på servern, Intrepid eller Europe-Chimaera. Nån som spelar på någon av de??
  13. Du kan ju köpa Sagan om Den Tredje Tidsåldern! Det är ju roligt och svårt. Men det är ju jätte bra grafik. Det handlar om Berethor (huvudpersonen) som blir jagad av Ringvålnader i en skog. Helt plötsligt så dyker en alv kvinna upp och skyddar Berethor. De blir kompisar och lär känna varan och bildar ett brödraskap. Sen blir de ett fint par!:D Köp det spelet. Det är också ett RPG spel till PlayStation 2!
  14. Hej. Jag behöver hjälp och undrar hur man kan besegra Balrogen i den tredje tidsåldern! Kan nån hjälpa mig?
  15. Jag behöver fusk till spelet! Finns det?
  16. Någon som kan hjälpa till?
  17. Jag har spelat WoW betan och grafiken var sådär om du genför med Everquest 2 grafiken. Spel känslan i WoW är riktigt dålig. Everquest 2 känslan knäcker. Men jag har faktiskt själv aldrig gillat WoW eller Everquest! Kan du inte ta något bättre spel? Ta typ Middle-Earth Online som är ett Sagan om Ringen online spel! Eller ta typ Star Wars Galaxies och köp Expansionen som heter Jump to Lightspeed. Men jag säger bara så här: Köp isåfall Everquest 2.
  18. Hitman-Kodnamn47

    Hjälp!

    Hej. Jag behöver hjälp med mit Star Wars Galaxies. Jag har knappat in min Serial Code på platsen där man ska göra det för att börja betala(subscribe). Men de säger att den redan är tagen. Jag har använt den förr men sedan stängdes min account av då. Nu vill jag kunna spela på mitt Star Wars Galaxies men utan att köpa ett nytt med en ny Serial Code. Så jag vill ha en gratis Serial Code, men hur gör jag för att få det? Snälla hjälp mig, tack.
  19. Men hur tar jag mig dit, och kostar det pengar?
  20. Okej, men kan du vara snäll och ge mig länken dit där man laddar ner den CS Versionen?
  21. Hej. Jag undrar vart man kan ladda ner Counter Strike. Jag har redan Steam. Men vart laddar jag ner Counter Strike.
  22. Ja, men man MÅSTE välja vapen!
  23. Ok, kan jag få fler förslag? Jag installerade om det men inget hände.. Kan någon annan hjälpa?
  24. Hitman-Kodnamn47

    Hjälp!

    Hej. Jag behöver hjälp. När jag har gjort ett uppdrag så ska jag göra nästa uppdrag. Sen så när jag väljer Force Power så låter spelet mig inte välja vapen. Varför blir det så?
×
  • Skapa ny...