Hoppa till innehåll

Opooa

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Opooa

  1. Först och främst bör Mr. P13 Iqaros inte använda sig av svåra ord om han inte förstår dem. Om man bortser från att det stavas negligera, så uttryckte Neldemo inte något annat än oliktänkande gentemot dig. Ska du vistas på ett allmänt forum bör du inte vara så sablars lättretad. :rolleyes: Om man sedan går till sakfrågan så är Oblivion ett mycket bra spelval. Man behöver inte alls ha några problem med att förstå uppdragen för att uppnå mer än hundra timmars spelande. Du kan spendera flera dagar framför TV:n med att bara utforska det enormt stora landskapet. Hela tiden hittar du nya små uppdrag och stöter på alla möjliga karaktärer. Att Oblivion har så ruskigt många valmöjligheter gör det även möjligt att starta om från början utan att man tappar intresset.
  2. Opooa

    Arenan.com

    Sen när blev sju-åtta meningar en livshistoria? :P
  3. Skulle även vara kul om ni försökte förklara lite mer ingående varför just de spelen ni nominerar har potentialen att bli klassiker. :)
  4. Opooa

    Har Bara 13gb Hårdisk

    Star-basse: Väx upp eller håll dig borta från forumet är du snäll. :) Micsea och Mellan_mjölken: Anledningen till att det bara står 13 gb är att ca 4 gigabyte först och främst är reserverade för spelen och därmed inte skrivs med, sedan kommer det även med diverse program med hårddisken(som exempelvis gör det möjligt att köra gamla Xboxspel i konsolen.) Enligt Microsofts hemsida kan man dock ta bort de dolda programmen och ge full tillgång till minnet om man nu behöver det.
  5. Huruvida det går att laga eller ej beror helt på vilken typ av skada det är på minnet. Handlar det bara om ett litet glapp i uttaget är det nog inga problem att fixa, men är det däremot något fel på själva kärnan är det ingen idé att försöka sig på det.
  6. Opooa

    Arenan.com

    Woo, spelat Arenan sedan starten och är fortfarande fängslad av det. Väldigt många som bara stänger ned sidan när det går upp för dem att de inte får se matcherna rent kroppsligt utan att det handlar om ett textbaserat spel. Beror väl tyvärr bara på att folk i allmänhet ogärna tänker utan bara vill ha 100% streb på allt de provar på. Klart underskattat spel helt enkelt. Till fusken och tipsen då: Rena fusk existerar bara som buggar i spelet och är inte tillåtna att använda, sen finns ju även möjlighet att skapa dubbelprofiler och spela läggmatcher eller skänka silvermynr, men crewn är snabba med att ta bort sådana användare. Tips är svårt att ge eftersom säsongerna skiljer sig en del från varandra och att det alltig finns olika bra taktiker, men själv satsar jag hellre på en rolig taktik(ex. slaktartroll med ett udda vapen) än en effektiv (bhorgholer, stickalver m.m.). Have fun. :)
  7. Röstar blankt. Den här omröstningen säger väl bara vilka konsoler som är vanligast? Tvivlar inte en sekund på att de allra flesta av röstarna kryssar för den konsol de själva äger istället för den som i grund och botten är bäst.
  8. Opooa

    Omröstning

    Nix, hårddisken som följer med premium är på 20 gig precis som den separat köpta. Anledningen till att det bara står 13 gb är att ca 4 gigabyte är reserverade för spelen och att det även kommer med diverse program med hårddisken(som exempelvis gör det möjligt att spela gamla Xboxspel.) Tror dock att man kan ta bort de programmen om man vill ha mer utrymme för annat.
  9. Har aldrig hört talas om det heller. Låter min box stå på under hela min vakna tid och har aldrig märkt av några överhettningar. :o
  10. Jag tycker den ser betydligt bättre ut stående, men p.g.a. vält-/skaderisken så väljer jag att ha den liggandes.
  11. Jag tänkte inte direkt på vilka spel som officiellt skulle få en classic-stämpel, utan funderade snarare på vilka titlar som skulle bli riktiga höjdare rent allmänt. :)
  12. Ja, rubriken talar väl för sig själv, men: Vilka spel tror ni kommer blir de allra bästa till Xbox 360 och varför ställer ni er tro till just dem? Det kvittar om de redan finns på marknaden eller om de inte ens fått ett utgivningsdatum än. Personligen tror jag på bl.a. Gears of War trots det ganska uttjatade "människa-skapa-monster, människa-döda-monster "-konceptet. Redan efter att ha sett två trailers ( http://download.microsoft.com/download/1/f...MB%20LOWRES.wmv samt http://www.xbox.com/en-US/games/viewer.asp...peId=2&shotId=0 ) känner man sig lätt beroende av det. En annan titel som jag tycker verkar intressant är Alan Wake (http://www.alanwake.com/screenshots.html) eftersom det verkar ruskigt väluppbyggt, har dock inte hittat särskilt mycket ”in game”-info.
  13. Oh, sorry, läste fel. Enligt ATI sägs det dock att det inom en ganska snar framtid lär bli möjligt att genom chipning få 360 att stödja 1080p.
  14. Triforceh: Öhm, för det första så gör 360 faktiskt det och för det andra tycker jag grafiken har väldigt stor betydelse i den här generationens TV-spel. :) Men även utan HD-TV så är grafiken toppen, så en sådan dyrgrip är absolut inget krav för att det ska vara vackert för ögat. Citat från Xbox 360:s officiella hemsida: "High-definition gaming optimized for standard and HD TVs with 720p/1080i output."
  15. Kanske skulle göra dig uppmärksam om vad din egen tråd handlar om? Du säger att den inte säljs längre, medans vi påstår det motsatta. För övrigt får du självfallet du tycka vad du vill om konsolen.
  16. Tack så väldigt mycket för tipsen! Ska se till att försöka mig på dem ikväll.
  17. Av egen erfarenhet så tror jag att det behövs det en hel del mer än en liten knuff för att skivan ska förstöras, själv jag råkade välta den ganska ordentligt när jag sprang omkull den på golvet utan att skivan skadades, men det är mycket möjligt att det bara handlade om ovanligt mycket tur i mitt fall. Men att den däremot skulle spricka om man försiktigt rättade till kablar som hamnat under den (som en viss blaska påstod) kan jag verkligen inte tänka mig.
  18. Opooa

    Call Of Duty 2

    Hm, jag känner inte riktigt igen det där med gasmasker och båtar, det finns visserligen både och, men inte på samma banor såvitt jag vet. Men kolla nedanstående länkar, tror det går ganska lätt att avgöra vilket du spelade då. http://www.xbox.com/en-US/games/c/callofduty2/ http://www.xbox.com/en-US/games/t/theoutfit/ Sen finns ju förstås möjligheten att det var ett vanligt xbox-spel du spelade eftersom många av dem också är tillgängliga för 360.
  19. Opooa

    Call Of Duty 2

    Mjo, det borde det ha varit såvida det nu inte minns förhandsvisningar tillgängliga för TO. Ett sätt att förvissa sig om det var just CoD är veta ifall spelet utspelades i förstapersonsperspektiv som gäller för just Call of Duty.
  20. Opooa

    Call Of Duty 2

    1. Jepp, nästkommande lär bli "The Outfit" och släpps först om ett par månader. 2. Nja, det finns ett par uppdrag som inleds med bilåkning, men det allra första utspelar sig vid ett sovjetiskt träningsläger.
  21. Ajdå, vet du hur man kan förvissa sig om att den verkligen är trasig? Vore ganska snopet att märka att det nyinköpta utskicket inte hjälper datorn ett dugg utan att det handlar om något rent systemfel. <_< Tack för svaret.
  22. Hej, jag skulle behöva lite hjälp men att få i ordning min dators CD-utskick som kraschade efter att jag öppnat en elakartad länk (vilken hette något i stil med "crash me" om det är till någon hjälp.) När jag sätter igång datorn meddelar den att den inte kan inte CD-enheterna innan Windows startar upp. När den väl är igång så lyder inte någon av utskicken knapptryck och även om jag så tar ut en av dem manuellt och sticker i en CD så reagerar inte datorn på det. Jag har försökt med systemåterställningar, ghost och jag gav mig även på att försöka ominstallera XP med startdisketter men utan framgång Har ni några tips? Tack på förhand.
  23. Givetvis får den fortsätta säljas, skivorna riskeras bara att repas vid ganska häftiga rörelser och samma gäller de flesta spelmaskiner på marknaden där skivan inte från början sitter säkert runt en liten klack (ex. GameCube). Det där med att skivorna repas vid minsta rörelse bör man alltså ta med en ganska ordentlig nypa salt, (själv lyckades man springa omkull 360:n när vännen min var i full färd med att spela CoD II utan att varken spelet eller boxen fick bestående men) och helt ärligt, sen när började man ta Aftonbladet på allvar? ;) Den enda nackdelen som jag just nu kan se är väl det att en del av release-spelen inte känns tillräckligt genomarbetade för att slippa konkurrens från äldre maskiner, men jag tvivlar inte en sekund på att de kommer att bli bättre när MS inte behöver stressa fram dem.
×
  • Skapa ny...