Hoppa till innehåll

Blackside

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Blackside

  1. Hmmm, jag har varit inne i CoT 3-4 gånger. Det var rätt fett att ta sig in där och kolla runt men när man sett alla tjusiga scenerier är det rätt tråkigt. Finns ju inte så mycket att göra än direkt.
  2. Jag har haft Nintendo 8bit, Snes och Playstation. Just nu har jag: Nintendo Gamecube Nintendo Gba: SP PS2 PSP Nästa konsoll på listan blir ju lätt PS3. Synd bara att handkontrollerna är så jäkla fula så man gråter när man ser dom :)
  3. Aj, den tog verkligen tätt. Nu blev jag ju verkligen jätteledsen. Jag har rätt till min åsikt utan att nån lite snorunge ska säga till mig att hålla käften.
  4. Det hoppas jag verkligen du blir. "Vinnande laget" Den var bra :cool:
  5. Om du har tålamod så kan du ju alltid fiska lite. Jag köpte ett "Savory deviate delight" recept billigt och stack till Lushwater oasis och fiskade Deviate fish. Sålde dom i 20stacks och tog 7g bid och 9g buyout. Priserna varierar kraftigt från server till server så kolla vad dom ligger på ungefär. Jag tjänade ihop ca 70g till mount på en och en halv vecka. Kanske inte snabbast i världen men då questade jag ändå under tiden. Lyckades också få sålt 15 Oily Blackmounth för 4g, men så är jag också känd bland mina kompisar som Auktionshallens ockermästare :) Vet man bara hur man ska utnyttja AH på bästa sätt kan man tjäna plenty pluring.
  6. 1. Tobutch 2. Hunter 3. Tauren 4. Lvl 38 5. Shattred Hand 6. 705 med Aimed shot
×
  • Skapa ny...