Hoppa till innehåll

drage

Medlem
  • Antal innehåll

    327
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

drage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Final mix är en annan version av kh som bara släpptes i japan med lite extra saker tror det var för den japanska versionen inte hade vissa delar som dom andra versionerna hade. Det ända du kan upplåsa är en annan scen i slutet another side another story tror det var som en trailer på kh2 men vet inte säkert var länge sen jag såg den.
  2. du får den efter att ha besegrat första parasit cage i monstro den ska finnas i nån låda vid gepetto typ.
  3. på sidan om dwarven mine nära wilderness och brevi goblin village där nånstans ska mind portalen finnas.
  4. http://www.runecrypt.com/ är ju ganska bra men jag rekommenderar tip.it för mest info och runehq.com för bra bilder.
  5. om man kört från början innan dom byte och gjorde orginalet till classic så gillar man det någ eftersom att man ser vilka saker som förbättrat och det är faktiskt ett jätte schyst spel, och för att riktigt gilla det måste du ha ett mål har du inget mål tröttnar du bara. (och roligast blir det om du har vänner)
  6. det heter cooking apple och finns blandanat utanför varrock i chef guilden .
  7. drage

    Zelda Online

    var gör man det då? jag kolla på sidan och ladda ner zolr men inte ens det funkar.
  8. ja det är skoj när sånt händer, jag brukar få massa poliser efter mig rekryta en massa gang members och sen spela basket boll då blir man odödlig och mina gang members skuter polisen utan att jag skadas så poliserna går mot sin egen död rätt in i ett kvarter med gäng som skyddar mig :) ganska skoj testa.
  9. drage

    Zelda Online

    nu funkar spelet inte längre nu kommer en sån här skylt upp : en sån här det funka förut vet nån vad felet är? jag har testat med att av installera och isntallera igen men samma skylt kommer upp.
  10. ska man inte använda lumos mot spöken länge sen jag spela så jag minns knappt men i dom tidigare var det ju att använda lumos mot dom så försvann dom.
  11. drage

    Zelda Online

    hur tar man upp saker och kan man prata med npc:er ? det står ingenstans har letat.
  12. spel affäerer tror jag säljer sånt annars kan du någ hitta det på nån affär på internet, och AR står för action replay som är typ en fusk maskin .
  13. project zero1,2 är skit läbbigt, och så har vi forbidden siren också läbbigt :)
  14. Om jag kan spelbutiken.se rätt så kommer det i deras lager 2005-10-14, ska nog köpa det när det blir billigare för det verkar som om man kan vara friezas alla former :lol:
  15. Säger som dom andra spara till ps3 eller nån annan för jag tror någ att man kan spela orginal ps2 spel på ps3 också och då sparar du ju några lappar.
×
  • Skapa ny...