Hoppa till innehåll

flummet

Medlem
  • Antal innehåll

    12
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av flummet

  1. flummet

    Jobb?

    jag skulle vilja bli rik....
  2. Gillar du äventyr och logiskt tänkande så ska du köpa Gauntlet Legacy..ett relativt gammalt spel.. Det tar lång tid att spela också och man kan komma till olka världar och döda folk och så.. annars så är Rayman Revolution ett jätteroligt spel.. Kanske lite småbarnsligt med jag tycker det är kalaskul..och jag är 21 år..hehe lycka till! Kram kram
  3. gå till bana 7 och leta efter ett blått medel..Det ska du sedan mata pappan med tills han blir grön och börjar få magsmärtor..Lycka till Ps. Det kan ta ett tag..
  4. flummet

    Sportlovet

    jag måste plugga till ett prov jag har.. Sen ska jag åka till Stockholm och hälsa på min familj.. Sen ska jag spela Rayman revolution om någon hjälper mig med att komma vidare...*snyft*
  5. Hej! Jag har ett mycket irriterande problem som gör att jag inte kommer vidare på Rayman revolution. Jag är vid the Marschlands för att rädda Bziit för att få den första masken. Jag har åkt med varelsen i vattnet och har kommit till en brygga . Det finns ett berg med nått skellett i som säger att jag måste ha ett namn föratt komma vidare. Hur tar jag mig härifrån? Hjälp mig innan jag blir tokig..
  6. flummet

    Vad Skulle Du Välja?

    vilken j*vla fråga..Är det dig själv det gäller elle?
  7. Hej! Jag har ett mycket irriterande problem som gör att jag inte kommer vidare på Rayman revolution. Jag är vid the Marschlands för att rädda Bziit för att få den första masken. Jag har åkt med varelsen i vattnet och har kommit till en brygga . Det finns ett berg med nått skellett i som säger att jag måste ha ett namn föratt komma vidare. Hur tar jag mig härifrån? Hjälp mig innan jag blir tokig..
  8. flummet

    Lurad

    gå och lämna tillbaka det då..
  9. Hej! Jag har ett mycket irriterande problem som gör att jag inte kommer vidare på Rayman revolution. Jag är vid the Marschlands för att rädda Bziit för att få den första masken. Jag har åkt med varelsen i vattnet och har kommit till en brygga . Det finns ett berg med nått skellett i som säger att jag måste ha ett namn föratt komma vidare. Hur tar jag mig härifrån? Hjälp mig innan jag blir tokig..
  10. Hej! Jag har ett mycket irriterande problem som gör att jag inte kommer vidare på Rayman revolution. Jag är vid the Marschlands för att rädda Bziit för att få den första masken. Jag har åkt med varelsen i vattnet och har kommit till en brygga . Det finns ett berg med nått skellett i som säger att jag måste ha ett namn föratt komma vidare. Hur tar jag mig härifrån? Hjälp mig innan jag blir tokig.. :rolleyes:
×
  • Skapa ny...