Hoppa till innehåll

StoneHead

Medlem
  • Antal innehåll

    55
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

StoneHead's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Amped 1 och 2 är snowboardspel
  2. Jag menar Splintercell Pandora tommorow.
  3. Är det någon som har kört det? Jag tycker iaf att det är ruskigt bra, mycket bättre än ettan faktiskt. Det finns så många nya coola moves nu t ex väggvolt mm. Det går även att lira över internet och det gillar jag.
  4. Man behöver inte ha en xboxlinkkabel det går bra med en vanlig nätverkskabel. De är mycket billigare. Om man ska lira på live kopplar man xboxet till datorn.
  5. Jag tycker att music mixer verkar vara ganska coolt. Man kan föra över mp3-låtar från datorn till xboxet, och det ska även gå att föra över filmer till xboxet. Man kan även skapa ett fotoalbum om man knäpper med digitalkamera så kan man även föra över dem till xboxet och skapa sitt eget fotoalbum.
  6. Lungt Xbox gamecube har ganska dålig grafik och mest super mario spel 8) gc har ETT enda super mario spel.... Jag håller inte riktigt med om att gc bara har ETT mariospel, sunshine, double dash, Luigis mansion mm, ioförsig så är det sistnämnda inte ett mariospel, men det är samma stuk. Jag tycker att gc mest bara har barnspel som liknar mario därför brukar jag säga att det bara finns mariospel. Jag tycker att xbox har den bästa grafiken.
  7. Om man chipar och har en switch så kan man ju ladda ner spelen man inte kan lira på live. Dom kan man istället spela med chippet på, och om man ska spela på live stänger man av chippet och spelar orginalspelen som man har köpt. Det tjänar man på i längden.
  8. det kostar typ 2000 kulor inkl tre spel på vissa ställen. Nu på mellandagsrean kan man köpa vissa spel för 99 spänn på EL-giganten
  9. jag kan inte se bilderna, men vart hittade du dom, och vet du om det har kommit någon ny cool trailer?
  10. Om man inte har live så finns det ett annat alternativ för att spela på internet. Det är inte lika bra och det är inte lika många som spelar där, men det är gratis. Det heter XBConnect, www.xbconnect.com . När du laddat ner det så är det bara att sätta igång och lira. Med det här så kan du inte bara köra live-liren utan cokså spelen som går att spela på system link, t ex Halo.
  11. jag håller med dig coolsamus.
  12. Jag vet ännu inte om det finns nå fusk eftersom jag inte har spelet än. Men jag hoppas att tomten kommer med det i sin säck idag eftersom jag har önskat mig det. Om du kommer på nå fusk kan du gärna skriva in det här. Fast då gäller det ju också att jag får spelet.
  13. Ett bra spel som finns ute nu är Project Gotham Racing 2. Om du ska börja spela gc istället så undrar jag om det finns något riktigt hett spel till det?
  14. Jag har själv önskat mig Project Gotham Racing 2. Jag tycker att det verkar vara grymt bra. Ett annat spel som jag gillar är Rainbow Six 3. Det är kul att lira på internet. Jag tror även att PGR2 kommer att bli ett grymt bra live-lir.
×
  • Skapa ny...