Hoppa till innehåll

daniswe

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

daniswe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. daniswe

    Call Of Duty CD2?

    När jag installerar (min backup)spelet COD jag får medelande att sätta in CD2. När jag gör det den vill inte försätta att installera spelet utan visar medelande igen: PLEASE INSERT THE CALL OF DUTY CD2 in CD-ROM. Ngn som vet vad är problem.
  2. Ngn som vet var kan man köpa billiga xbox spel från asien.(eller resten av världen)
  3. Kanske en dum fråga men jag är på gång att köpa en Xbox och undrar: 1. Varför ska man chipa Xboxen när man kan ladda spel direkt till konsolen från datorn och spela de direkt därifrån. Sedan när man trötnar det är bara att ersätta spel med ngn annat. 2. Om man ska chipa den är det svårt att bränna spel på cd-r eller är det en DVD-rw som rekomenderas (kan alla spel få plats på en cd-r) Elgiganten har ett erbjudande just nu: Xbox spelkontoll paket med spelen Midtown Madness 3 och Halo. 1690:- (som standard är inbyggd 8GB hårddisk, där kan man spara ca: 8 spel eller???) JAg tackar till alla svar.
  4. Hej alla på forumet. Jag ska köpa nästa vecka en konsul men vet inte vilken. Jag undrar några grejer som blir avgörande: - Kan man ladda ner spel från internet (ex: Direct Conect) och sedan överföra de genom datorn till Xboxens hårddisk och spela direkt från hårddisken (utan ngn mod. eller xchip)? - Kan man köpa en hårddisk till PS2 här i Sverige (tänkte göra samma sak som i föregående fråga) och vem säljer såna? - Är det "farligt" att chipa PS2 eller xboxen hos en "legitimerad chipare". Kan man skada konsolen då? - Vad Ni rekomenderar? Jag tackar till alla som svarar. Dani
×
  • Skapa ny...