Hoppa till innehåll

sandell

Medlem
  • Antal innehåll

    6
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sandell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har en fråga angående Sims 2 bodyshop. Jag brukar göra kläder men inte spela själva spelet. Har haft spelet tidigare och då fungerade bodyshop som vanligt. Nu har jag laddat ner bodyshop, men har inte själva spelet installerat, och det finns knappt några kläder i bodyshop. Jag har även lagt grejer i downloadsmappen men inget av det syns. Har ju använt mig av detta förut så jag vet hur man gör, men inga kläder syns ändå. Läste när jag laddade ner bodyshop att det var det enda man behöver för att kunna göra kläder. Någon som vet om det stämmer? Eller måste man ha hela spelet installerat för att det ska fungera? Nu syns bara typ två klädesplagg i varje kategori. Minns sen sist att det fanns mer standardkläder. Tacksam för svar!
  2. Ehm.. jo! rätt så enkelt.. Vad är det du inte förstår ?
  3. Jag har laddat ner ett flertal bodymeshes för att kunna göra egna kläder, men ingen av dom har funkat. Någon som kan tipsa om en bra sida där man kan ladda ner meshes som funkar ?
  4. Någon som vet hur man göra egna kläder till sims 2 ??? ........................ Hoppas att detta inlägg hamnar rätt denna gång... :unsure:
  5. Hur flyttar jag inlägget? Har aldrig använt mig av forum :)
  6. Jag har byggt ett hus på sims 2 och sparat. Nu är det så att jag vill ta bort en vägg helt och hållet. Går det?? Någon som vet??
×
  • Skapa ny...