Hoppa till innehåll

Spikey

Medlem
  • Antal innehåll

    612
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Spikey

  1. Har lånat ut mitt DS men när jag får tillbaka det kan vi köra igen om du vill. :P
  2. Spikey

    Vista....

    När man startar i felsäkert läga så finns inget Administratör konto och har testat att ändra kontotyp men när man trycker på ok så händer det inget och orka ringa support får väl kolla om det finns nått program.
  3. Spikey

    Vista....

    Jag har precis fått min data formaterad och dom som formaterade den skapade bara ett begränsat konto och jag kan inte göra någonting, inte ta bort genvägar från skrivbordet inte byta namn eller skapa lösenord på användarkonto eller nått... nån som vet hur man får administrativa rättigheter? Har testat att aktivera Administratör kontot via cmd men får svaret: Åtkomst nekad
  4. Spikey

    Webbsidor..

    nice det funkar om man går in via den sidan thx men det går väldigt segt
  5. Spikey

    Webbsidor..

    ja den funkar dom flesta sidorna funkar det är bara denna hittils
  6. Spikey

    Webbsidor..

    Hej, jag har försökt att komma in på spriters-resource.com men denna datorn hittar inte sidan men min andra dator kommer in direkt tror att det är något på denna datorn som blockar vissa sidor nån som har nått förslag?
  7. Har 2 datorer med Heroes V installerat och undrar om det finns nått sätt att spela 2 vs 2 på LAN med 2 datorer.
  8. ok men det är ju stor skilnad på 256mb och 512mb så jag tar nog det med 512mb.
  9. Vilket av dom är bäst till spel? funderar på att ta det med 512mb men vad är skilnaden på Dx9 och 10?
  10. Jag tänkte köpa ett nytt grafikkort till min dator så jag undrade om nån vet nått billigt och bra grafikkort runt 500kr PCI eller AGP har inte PCI-E.
  11. Hej det är så att jag har 2 grafikkort och ska sätta in ett av dom i min gamla data. Vilket är bäst för spel av GeForce 2 MX400 eller GeForce 4 MX440?
  12. När jag försöker installera RGSS RTP på min kompis data så kommer det upp http://img220.imageshack.us/img220/8376/felxa5.png då gick jag in på Lägg till ta bort Program och skulle avinstallera RGSS RTP så finns det ingen ta bort knapp!http://img223.imageshack.us/img223/913/bortary9.png har även kollat registret HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall men hittar det ingenstans har googlat lite men hittar inget, nån som kan hjälpa till?
  13. Spikey

    Dungeon Siege 2

    Hittade problemet jag la till dpnsvr=false i genvägen så funkade det sen. Men tack ändå.
  14. Spikey

    Dungeon Siege 2

    Tja! När jag startar Dungeon Siege 2 och går in Multiplayer sen LAN och väljer Host Game så kan jag Joina från en annan data men när jag trycker Start hänger sig spelet och sen måste jag starta om datan. Har testat Hosta på båda datorerna har även testat att Hosta och Starta utan att nån joinat men det blir samma problem. Single Player funkar och jag har testat ominstallation 2ggr.. Nån som kan hjälpa mig?
  15. Jag har gjort massa saker och installerat några program och sånt så den e nog borta men det va ju tur att jag kommer ihåg det mesta jag hade gjort.
  16. ok då skiter jag it får väl göra om allt då...
  17. Har testat det fick inte tillbaka filerna bara program och innställningar...
  18. Råkade ta bort en fil på 18kb nyss som jag behöver få tillbaka har testat PC Inspector File Recovery och UndeletePlus ingen av dom hittar filen men dom hittar samma fil fast den gamla versionen från 30 December men jag måste ha dagens!! Nån som vet nått sätt att få tillbaka den?!?! :(
  19. Köpte Xploder Cheat Saver så jag kan göra backups på mina spel
  20. Har köpt alla mina på spel på EBgames utom Hardware Online Arena fick jag gratis av Sony Online Entertainment :D Metal Gear Solid 3 Subsistence Need for Speed Most Wanted Black Edition Battlefield 2 Modern Combat Shadow Hearts Covenant Grand Theft Auto San Andreas Everquest Online Adventures Worms 4 Mayhem Ghost Recon Advanced Warfighter Killzone James Bond Everything or Nothing James Bond Agent Under Fire Area 51 Time Splitters Future Project Tony Hawks American Wasteland Gauntlet Seven Sorrows Godzilla Save the Earth Reign of Fire Quake 3 Revolution Tekken 4 Sagan om de två tornen Tiger Woods PGA Tour 2002
  21. Köpte nyss en ny router D-Link DIR-301 hadde en annan D-Link innan som inte var wireless aja, idag när jag försökte ansluta med mitt PS2 så kommer den fram till DNAS sen efter 3 sekunder blir DNAS logon röd sen står det: DNAS Error (-832) An authentication error has occurred. har öppnat portar till spelet men det går inte ändå, nån som vet vad jag gör för fel?
  22. Namn: Alex Stad: Opetto Grannar: Alfonso - En brun krokodil. / Kille Tabby - En orange katt som gillar att fånga insekter. / Tjej Gabi - En vit kanin som gillar kläder / Tjej Tiffany - En kaxig liten kanin som har problem med att hålla sams med andra tjejer / Tjej Whitney - En vit söt Varg som gillar att ge mig saker berätta saker och ställa frågor / Tjej Maelle - En skitful anka hatar henne.. / Tjej Coco - Nån konstig kanin som ser ut av vara gjord av trä :S tydligen så gillar hon när folk kommer på besök från andra städer / Tjej Vet inte vad alla gillar eftersom jag inte brytt mig om dom så mycket det senaste.. Jag kanske ska lära känna mina grannar lite bättre...
  23. Jag tänkte köpa ett cheat system typ som Action Replay för att kunna göra backups på mina spel men jag vill även att man ska kunna skriv in fusk koder som på Action Replay MAX nu undrar jag bara måste jag köpa två system ett för backups och ett för cheats?
  24. Quake 3 Revelution skit kasst spel. Det är så tråkigt så jag bryr mig inte ens om stavningen...
×
  • Skapa ny...