Hoppa till innehåll

zeldahero

Medlem
  • Antal innehåll

    160
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

zeldahero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. :) ja fick eye toy play sports och eye toy play 3 med kamera =)
  2. ja fuskar aldrig förn jag redan har klarat av spelet =P
  3. :) då ska du nog trycka på unityro.com/files/KRO_DLLs.zip. osso ska du forsätta sådär tills du har alla partar, och sen så ska dutrycka install, för där står de hur du ska trycka ... och sen så ska du packa upp alla filer =) och då ska de funka har ja för mig :medieval:
  4. ?? va står de då? nåt på kinesiska?? ´för först så ska de komma upp en ny sida sen så trycker man på en knapp där uppe på sidan, då kommer man til "filefront" typ osso då trycker man download.. så ska de bli ;)
  5. ja men de e typ som runescape fast mycke bättre me flera hundra olika servrar, men ja kör på unityRO ... man kan ha skills bli om född, och sen så kan man bli med i lag (guild) och om man har ett lag så på lördagar klockan 8-10 så e de slottskrig och då kan man typ försöka komma in i ett speciellt rum där de e en guld sten, (stor) (emperium) och om nån i guilden pajar den så tar man över slottet, o då ska man försvara de tills WoE (World of Emperium) är slut o då kan man inte slå emperiumena längre, om man har ett slott så kan man få olika bra saker når guild ledaren investar de varje dag tills de blir nästa WoE =), de e askul :cool:
  6. visst, de e lite svårt ... men i jalle fall så ska du först trycka download sen så börjar du me en del, te x sakray part 1 sen tar de ett tag sen må du göra så tills du har alla partar, näru har dom så ska du trycka install och där stå de hur du ska trycka för o få de installerat, för de kommer att stå på kinesiska när du installerar de men inte sen =) säg till ifall du behöver hjälp me någe annat B)
  7. kan inte nån börja spela ragnarok? de e juh skitkul ladda hem de på www.unityRO.com (de kan ta ett tag att ladda hem de för ni måste ladda hem 5 delar...) :cool:
  8. ja emn de e de att om ja önskar mig en mini motor och en massa spel ... men om jag får pengar av dom i jul klapp så måste jag betala tillbaka för ja är skyldig 800 spenn sen ja köpte datan.... :( :unsure:
  9. ja stänger också av där fram bara!! :P
  10. va går de ut på då?? e de nåt fotbolls spel ;p
  11. zeldahero

    Ragnarök

    :kung: unityRO.comrohirrim är en guild (lag) vi erövrade ett slott i går!! men isåfall måste du spela på unity RO ni andra som kanske vill prova på kan laddahem de på unityRO.com :cool:
  12. zeldahero

    Ragnarök

    hej alla!! e de nån som spelar ragnarök på unityro?? ifall ni e hyfsad så kanske ni kan få komma in i rohirrim!! :) :kung:
×
  • Skapa ny...