Hoppa till innehåll

nixXz

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av nixXz

  1. Hejsan! Undrar vad man skall göra för att få bra i lagarbetet? Får fullt i allt annat men får inte godkänt på lagarbetet och får inte banan upplåst. :( :( :(
  2. Lånar tråden lite, nyss köpt en Xbox 360 Premium. Det jag funderar över är att jag tycker den låter så mycket skall den göra det?
  3. Ja det är billigt, men inte lika billigt som detta paket: XBOX 360 PREMIUM HDMI-VERSION + EXTRA HANDKONTROLL + PGR 4 för 2500kr. Sedan spel behöver jag inte då jag kommer att flasha det.
  4. h*lvetes bra erbjudande.. Om jag var nixXz skulle jag utan tvekan lägga 400 spänn extra för det super packetet. Själv skulle man då lägga 1400 för en elite såklart. Men kolla blocket om du lägger ribban på 2500kr. Ja men inte i närheten av Dustins erbjudande! Ingen som vet något annat?
  5. Ja det var ganska hyffsat men skulle gärna se ett paket för runt 2500kr, spel behöver inte följa med.
  6. Hejsan! Någon som vet något bra Xbox 360 erbjudande? Gärna 2 handkontroller. Såg för någon dag sedan ett grymt bra på dustin men den är slut. Så någon som vet något? /Mvh
  7. Har nu testat att rengöra den men det fungerar endå inte, har även testat att öppna den och tog ut all skit som var där men med samma resultat. Förstår inte alla andra spel fungerar hur bra som hellst men inte FIFA 2005! Mycket konstigt.
  8. Okej då skall jag testa det. Om jag skulle vilja hitta en ny läsare vad skall det då vara? kan det vara vilken som hällst? Om man skulle vilja byta hdd är det bara att sätta in en vanlig (3,5) hdd då?
  9. Jag har versionn 1,4 tror han har äldre! Om man vill byta DVD läsare i den, är det bara att byta till en "vanlig dator" läsare? eller är det någon spec?
  10. Alla andra spel fungerar! bara fifa 2005 som inte fungerar..
  11. hejsan! det är så att jag har köpt FIFA 2005 då jag verkligen älskar 2005. Men det fungerar inte på min Xbox. Testat spelet hos en kompis och då fungerar det utmärkt, då köpte jag ett till men samma sak där fungerar endå inte. Xbox verkar inte kunna hitta skivan. Någon som vet vad det kan vara för fel. Det står antingen att jag måste ha ett DVD-Kit eller att skivan är smutsig eller skadad. Eller så händer inget alls. Hoppas någon kan hjälpa mig. Båda spelen fungerar utmärkt hos min kompis. Det är endast FIFA 2005 som jag har detta problem med.
  12. nixXz

    Resident Evil 5

    Vi fick istället ett filler-spöktåg :rolleyes: Och vad är det?
  13. nixXz

    Resident Evil 5

    Tror det bara kommer till Xbox 360 och PS3 :(
  14. Jag tycker att kontrollerna inte var lika bra, sedan blir man irreterad på att det kommer så mycket ljud från kontrollen, jobbigt när man har en liten här hemma som skall sova =)
  15. japp det är nu avklarat så roligt detta spel va. Testade spela RE UC det verkar kasst! Någon som spelat det?
  16. okej då är det inte så långt kvar =). har nyss tagit ur krypet ur mig.
  17. Välj Wii jag har båda, så mycket roligare. Sån känsla med kontrollerna. Jag skall he iväg mitt Xbox 360.
  18. jag är på 5.3 nu så då har jag hur mycket som hällst kvar alltså?
  19. Hallå! sitter och lirar RE 4 nu på wii f*n så roligt spel=) Det jag undrar över är ur många kapitel spelet är på tycker att jag snart skall ha klara ut det. Hoppas någon vet...
  20. nixXz

    "Rune" Hjälp mig plz

    Tja!!! Någon som vet hur man skall göra på banan Mountain Fortress of Thorstadt, när man har klättrat upp för kjedjan så ser man några boxar sedan när man slår sunder kjedjan som håller boxarna vad gör man då? snälla hjälp mig =....
×
  • Skapa ny...