Hoppa till innehåll

Aki

Medlem
  • Antal innehåll

    40
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Aki

  1. Den längsta jag orkat lyssna på är inte så lång men jag har lyssnat på den minst 100 gånger. Glass no Blues av Bump Of Chicken; 6:18 lång.
  2. Beat Crusaders nya singel som kommer 6 September. >O<;
  3. Jag brukar trycka på 2, släpper när det kommer på ett och trycker igen så snabbt som möjligt. Jag vet inte om jag gör rätt men det brukar funka för mig.
  4. Bulbasaur eller Squirtle. :P Squirtle är sötast av dom.
  5. 71 (vilket motsvarar 7A på lågstadiet/mellanstadiet i min skola). :P
  6. Aki

    Acww

    Rov-priser. Du kan köpa rovorna från Joan på söndag förmiddag och sälja dom till Tom Nook från Måndagen till Lördagen. Meningen med rovorna är att sälja dom för mer än vad man köpte dom för. EDIT: Att köpa/sälja rovor är det riktiga sättet att tjäna bells på i spelet. :P Fast du behöver bells innan du börjar med "Stalk-market".
  7. Tigg ar svart att fa hunden att utfora om den inte ar valdigt fast vid dig. Jag fick min att lara sig det efter spelat tre dagar. Eller nagot. Nar du antligen far din hund att utfora det, prata tydligt for att din hund ska forsta vad du sager. Mest for att tigg ar svart att fa hunden att utfora.
  8. Ga till museeumet, prata med Blathers, valj Check Fossil. Salj fosillerna om du behover uppgradera huset, annars kan du donera dom om du kanner for det.
  9. Pa forsta staden var det Paron, men min van raderade den staden. Sa nu ar det Apelsiner. Om man nu kan kalla en som raderar ens stad van. Min bror forstorde den forsta staden genom att TT:a. Utan att fa. Han fick min van att tro att jag TT:ade. :(
  10. Jag har för mig att man fick med en Wi-Fi handbok. Läs igenom den. Det står något om en Wireless Router. Jag vet inte vad det är men jag antog att det var ett trådlöst-grejs som vi har i huset för att få bredband från kontoret.
  11. Pokémon Stadium & Worms något skit. -_- Jag fick med Worms-grejen. Dötråkigt. Känner mig utanför. :(
  12. Aki

    Vad Tycker Ni Om Er Skola?

    Usch, min är hemsk. På rasterna har INGEN något att göra, och vi får inte vara inomhus. I torsdags fick vi ett bombhot och alla misstänker några idioter i nian som jämt skolkar och dricker. ._.'
  13. Jag kan inte, men mina killvänner kan. Alla klagar på att min vän är så *censur* (:P) bra på att zorra.
  14. Aki

    Vilet Lag?

    Hjärnarps IBK. F12 :P Ska börja i F14 till hösten.
  15. Hemsk. Förfärlig. Vi har så dåliga lärare i gympan.
  16. Aki

    Ipod

    Nano. Har en svart het Nano. ^_^
  17. De kommer säkert på något sätt. Om oljan tar slut tar den slut, som Presentation sa. Vi har alltid cyklar till hands, och man kan alltid gå, men det är lite jobbigt om t.ex. skolan ligger långt bort. Jag hörde något om en buss som gick på avföring på TV, men jag är inte helt säker, för jag är väldigt glömsk. Vindkraftverk eller något annat för att få el till husen.
  18. Innebandy & Skytte. Mina vänner försöker jämt tvinga mig att börja spela fotboll pga min "pricksäkerhet". De säger att jag är pricksäker, men jag tycker inte det. I alla fall, jag röstade Innebandy. Måste fixa nytt blad till klubban.
  19. Jag gör en massa roligt på sommaren så jag kan inte välja mellan det. Jag hatar och bada men det gör jag ändå, vi åker nästan till Thailand varje sommar. :) Sen brukar jag sitta och spela Nintendo DS eller sitta vid datorn. Min bror tvingar mig att spela fotboll och badminton med honom för att jag äger ut honom. :P TV:n är tråkig. :( I alla fall. *Bokmal*
  20. 999 kr. Fick med The Legend of Zelda Special-något. Det innehöll fyra spel och videor - Ocarina of Time, Majoras Mask, Windwaker (Demo), och ett jättegammalt Zelda spel som jag dock inte minns namnet på. Sedan fick jag Pokémon Box gratis från Club Nintendo men min pappa lät mig inte vara med i det längre för han påstod att jag inte läste tidningara (Gah, jag läser de på 30 minuter -_-). I alla fall, jag fick ett minneskort till Pokémon Box. Sedan köpte jag Pokémon Colosseum till. :P
  21. Pokémon Pearl och Diamond Mario Party DS om det nu kommer. Zelda-spel (gah, vill spela Zelda nu) Jag såg något omslag till Bleach till Nintendo DS, men jag vet inte om det är fejkat. Fast om det kommer så vill jag definitivt ha det. :P *Bleachnörd* Edit: Jo, Bleach: Souten ni Kakeru Unmei finns i Japan, det kom ut i Januari. Jag hoppas i alla fall att det kommer till Sverige. Okej, grafiken kanske suger på det, men skit samma, jag ÄLSKAR Bleach.
  22. Jaja, men vet någon ungefär när Revolution kommer ut i Sverige? Och om det kommer kosta ca 1500 kr så är det inte så farligt för mig. Men i alla fall, jag behöver veta när det kommer ut så att jag kan spara till det.
  23. Gå in på MapleGlobals sida, därefter trycker du på "Game Download" till vänster. Under "Downloading the Game Client" trycker du på "Download .exe". Det tar ett tag, ca 20 minuter för mig.
  24. Två av mina vänner har Xbox och vi brukar flumma på James Bond ibland, men ibland börjar det lagga. När man rengör linsen, hur ska man göra då? Vi blir väldigt irriterade på att det laggar hela tiden.
  25. Oh, Zelda. Jag suger totalt på det, men det är ändå ganska kul. ;3 Jag fick något special-grejs med mitt Nintendo Gamecube med Ocarina of Time och Majoras Mask. :P
×
  • Skapa ny...