Hoppa till innehåll

ShitBreakSean

Medlem
  • Antal innehåll

    451
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ShitBreakSean

  1. Skaffa Shadow of the Colossus, hur snyggt som helst, riktigt bra. Ganska enkel handling, förgör 16 kolloser så att en flicka får livet åter....
  2. Master Sounds 98.3 är bäst enligt mig :D Sen har väl K Rose ett par sköna låtar :P inte för att jag lyssnar på Country...
  3. Kommer ihåg att jag för ett tag sedan körde ett Spider-Man spel till PS2 i en spelbutik. Det enda jag kommer ihåg, förutom att det var S-Man, är att när man skulle hoppa så typ "byggde" man upp hoppkraft...eller nåt :P skulle vilja veta vad det heter, kommer ihåg att jag tyckte det var kul.
  4. Filmmusiken från Sagan om Ringen filmerna är ju inte helt fel: http://www.amazon.com/Lord-Rings-Two-Towers/dp/B00007BH5C Evenstar t.ex http://www.amazon.com/Lord-Rings-Return-King/dp/B0000DZEA1 Twilight and Shadow t.ex Finns massor med låtar från alla soundtrack... Sen är en del låtar från soundtracket till Apollo 13 ganska dramatiska, antar jag :P många fina stycken där... Kanske inte är riktigt det du söker, men lite tips iaf.
  5. Hidden & Dangerous samt Hidden & Dangerous 2 är två riktigt bra krigsspel... Lite mer verklighetstrogna än många andra krigsspel skulle jag vilja säga, det är inte bara och springa fram som värsta Rambo och förvänta sig att överleva.
  6. Titanic, fast The Pianist är riktigt bra den med
  7. Tror att öppningsavgift är vad det kostar när någon du ringer till svarar, men är inte helt säker.
  8. "Say hello to my little friend" behöver jag säga mer :)
  9. http://www.sa-mp.com/ läs runt där så ska du nog hitta något.
  10. Det är jäkligt irriterande när jag vill köra spel online, jag får inte upp en enda server eller knappt någon. När Jag kör Sven Co-op får jag upp högst 5 servrar, samma med Opposing Force. Skulle nyss köra lite Star wars Jedi Knight 2 Jedi Outcast, men jag fick inte upp en enda server, när brandväggsblockeringen dök upp hävde jag blockeringen, samma sak ändå. Det blir så med Enemy Territory också. Jag har trådlöst näätverk, men ska väl gå och köra ändå..... Vad kan vara fel?
  11. Fz.se är nog lite seriösare än fuska. Har inte behövt fråga om hjälp där än, men jag är säker på att man får svar på sina spelfrågor...dock har de inte fusk där, men det klarar man sig utan, eller? :P menar inte att totalt trashtalka fuska, det är en trevlig sida, men jag skulle tippa på att fz är lite seriösare.
  12. Jim Carrey i sitt esse, asrolig som ingen, se och njut. http://www.youtube.com/watch?v=XyjewnwqNjI
  13. Resident Evil 4, jäkligt bra måste jag säga...
  14. http://www.g-unleashed.com/index.php?cat=1...7&page=missions Alla som ligger under asset missions antar jag är de du menar, extrauppdragen.
  15. Här har du en lista på vad du måste göra för att klara splet till hundra prolle: http://www.g-unleashed.com/index.php?cat=1...100%_completion
  16. Köra vadå hemma? Half-Life? det går ju inte att installera...
  17. När jag ska installera Half-Life 1 Anthology dyker detta upp: http://img159.imageshack.us/img159/302/dcsdcc1.png H:\ är något jag bara har på skolan, det är typ en backup server eller nåt sånt, så hur gör jag?
  18. Om man klarar av alla brandbils vigilante uppdragen så biter inte eld på en, då slipper man släcka elden... :)
×
  • Skapa ny...