Hoppa till innehåll

jepithei

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av jepithei

  1. jepithei

    Vanillia Coke

    den e ju blä den får 0/10
  2. jag tycker NUMB e skit bra :P
  3. så här gör du: Innan denna strid så får du chansen att spara, hela dig, fixa med vapen och liknande. Gör det! När du sedan är redo så ta dig ann denna mycket svåra boss. Hastega måste kastas, Mental och Armour Break ska köras på bossen. Bossen börjar längst bort men tar sig närmare och närmare er. Låt Rikku kasta pengar med "Spare Change", 100.000 Gil gör 10.000 i skada. Lulu får köra på med magier och Wakka kasta sin Blitzball. De andra får börja kasta support-magier. Efter att bossen dragit sig närmare två gånger så når Auron. Så kör hans Break jag nämnde tidigare. Ibland kontrar bossen med en demi-liknande magi som tar 1/3 - 1/4 i skada på er. Han kör även Petrify, Confuse och Zombie på er så ha gärna "Ward" emot det, helts "Proof". Kasta snabbt botemedel om ni blir smittade. Då hans Overdrive mätare är full, den laddas då han skadar er, tar skada själv eller liknande, så kommer han att köra "Giga-Graviton" som dödar alla, oavsett om du har en Aeon framme istället. Så når han sin Overdrive så blir det Game Over. Mot slutet så kan du välja att köra Yunas Overdrive Grand Summon på Bahamut, som förstås redan ska ha sin Overdrive, och sen köra hans Overdrive två gånger i rad. Hinner du så kommer det att göra en massa skada på honom. Dör han inte så kalla antingen in gänget igen eller åkalla en snabbare Aeon. :lol:
  4. den där klarade jag inte heller :( . men du kom ihåg att du kan aldrig komma tillbaks till (al bhed home) undrar vad de kan vara för lösen till den :blink:
  5. hur orkar du skriva?? jag skriver inte jag kopierar från en sida :P
  6. så här kan du göra för att döda han: Denna strid är knepig för den är indelad i tre strider som alla är mycket svåra. Du får heller ingen chans att spara eller hela dig mellan striderna. I första delen så ta in Rikku som får sno från de båda vakterna så att de slutar hela sig. Försök sedan att slå ner de båda vakterna och låt Lulu kasta magier på Seymour. Haste och liknande skadar aldrig. Direkt efter att du har besegrat Seymour så kommer han att åkalla Anima, Aeon:en han åkallade i Luca. Låt då Yuna åkalla sin nya Aeon som ännu inte har nåt namn, det är Shiva. Börja direkt att kasta Blizzara på Shiva så att hon helas. Låt Anima skada henne och fortsätt såhär. Efter ett tag så är Shivas overdrive laddad och den gör ibland ända upp till 9.999 i skada. Fortsätt såhär till nästa Overdrive så dör bossen. Kör annars på med fler slag eller annan Aeon. När Seymour kommer tillbaka så kör Dismiss på den Aeon du har framme för annars kommer den att dö. Kasta omedelbart Haste på Yuna och låt henne köra alla Nul-magierna på er. Då Seymour kastat 2-4 magier i rad så kasta om den Nul-magi som han tog bort. Hela om du får tid över. Auron ska köra in Magic Break så tar han mindre skada. Även Lulus Bio funkar bra här. Fortsätt med slag och magier efter detta så ska han snart vara död.
  7. jag kan hjälpa alla med alla bossar så om ni vill ha hjälp så pma mig bara
  8. de ska jag köpa de ska komma i år B) jag läste de någon stanns
  9. na de kom typ utt för 3år sen
  10. gör så här för att döda han:Du MÅSTE lära dig Tidus Hastega innan denna strid. Kasta den först i striden. Yuna får arbeta på med Protect på alla. Kastar Seymour Dispel på er så kasta om dina magier, Hastega är mycket viktigt, Protect också.Kasta Bio tidigt på honom så att han får skada av Poison. Blir nån av dina gubbar Zombie så kasta OMEDELBART Holy Water (se till att ha runt 15 stycken, minst) på denne. Kasta även Wakkas Silence Attack/Buster på Seymour. Slår du ihjäl hans Mortiorchis på 4000 HP så drar den 4000 HP från Seymour för att komma tillbaka igen. Den faller sen med 1000 HP för varje gång den dör till lägst 1000 HP. Då den laddar för Total Annihilation så gäller det att döda den för att sakta ner den lite. Kör sen även på med Protect och Shell för att skydda dig mot den kommande attacken. Ta även in de med mycket HP så att du vet att du överlever striden. Använd Phoenix Down direkt på de döda, ej Life. Även Mega-Potion och liknande. Att ha alla dina gubbar, och gärna dina Aeons, i Overdrive innan striden är ett annat måste. Men ändå är det mycket tur som spelar in i att vinna denna strid. Direkt efter att ha vunnit striden så spring tillbaka och spara. Ge striden några försök för att lära in taktiken samt olika knep och liknande. vips så e han död :)
  11. jepithei

    Star War Galaxies

    jag undrar villka som spelar de? tycker ni de e kul? villken server spelar ni på och vad hetter ni? villka skills och professions har ni? vad tycker ni om den nya patchen, visst e de bra att ha combat droids de ägar allt, så kul
×
  • Skapa ny...