Hoppa till innehåll

Dave37

Medlem
  • Antal innehåll

    6910
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    207

Inlägg skrivet av Dave37

  1. 7 timmar sedan, skrev ImbazFuhrerII:

    Vi finns här för dig om du skulle må sämre igen @FixedDragon13

    Vet inte om jag är beredd att gå så långt men jag kommer definitivt vara här om hen mår sämre.

     

    11 minuter sedan, skrev FixedDragon13:

    Min mamma och moster har varit här på besök. Jag kan må väldigt dåligt av min moster! Jag gick igenom allt i huvet, och så kom jag på det att det är mitt säkerhetssystem och blev väldigt lugn, sen blev allt bra. 😃

     

    Använde du kommandotolken då eller? Nyfiken på hur det där fungerar.

    • Gilla 1
  2. Jag känner stora sympatier för din position FixedDragon13. Jag kan också känna ett obotligt hat och uppbolmande ilska när andra personer tar droger eller snackar om droger, för jag tänker att det är droger som jag kunde tagit i stället, eller diskussioner som jag kunde fört om droger. Bara det att du postar i denna tråden får en eld inom mig att börja sjuda, fast jag samtidigt känner igen mig i din beskrivning.

    • Tacksam 2
  3. 15 minuter sedan, skrev FixedDragon13:

    Jag vet en bra HTML-editor, det kallas även för WYSIWYG - vet inte om det är HTML-editorn som kallas så eller om det är en funktion i den. Den heter iallafall BlueGriffon.

    Ett mycket bra tips, jag tackar för detta välinformerade tillägget i teknikdebatten.

  4. 2021-09-22 kl 10:39, skrev rolandhansen:

    Vi rekommenderar att du programmerar om datorn. Om du har problem med din dator kan du:.... Återställa datorn för att installera om Windows och samtidigt radera alla dina filer, inställningar och program (utom de som följde med datorn). Återställ datorn om du vill ångra nyligen gjorda systemändringar. Återställningsproceduren tar bort alla installerade program och filer och installerar sedan Windows och alla program som tidigare var installerade på nytt.

    Jag är mållös, här kommer man och ska dra ett skämt, och så dyker en tjomme upp och seriöst ber OP att "programmera om" datorn. Vadå programmera om!?

    • Gilla 1
  5. Hipp hipp hurra för admin! Denna forumens gigant, denna outröttlige regelryttarnas och webbsideutvecklarnas mästare! I decennier har han kämpat mot trolls, puckade pubertetsbarn, dataintrång och FJSKFJSKGJES's många meningslösa "Årets forumit"-trådar! Denna innovatörens excellens, som har introducerat sådana banbrytande teknologiska genombrott som "Gruppforum", "Extralänk", "FuskaMynt", "Gummihjul", "Frågesporter", "Flest-aktiva-på-sidan-samtidigt-Tävlingar". Jag kan säga det med stolthet, att jag aldrig tidigare skådat en sådan herkulisk berg av en man äta chokladhjärtan med sådan befattning och beslutsamhet. Idag ställer vi oss rakryggade i honnör för vår allas hjälte, våran ärade och högt värdiga admin, herr Crona!

     

    Hurra! 😄

    • Gilla 1
    • Tacksam 1
    • Haha 1
×
  • Skapa ny...