Hoppa till innehåll

Jontes94

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Jontes94

  1. Jag ska förklara hur du får gratis xbox live du går in på sidan Klicka här!

     

    Hämtar en av dom bäst är den högst upp när du har instalerat programmet måste du ha en Router eller en nätverks switch med minst en ledig port OBS du ska bara klicka på denna länk om du har en router som funkar som brandvägg du måste kunna inloggningen till routern den är oftast andvändarnamn : admin Lösenord: password eller inget pass alls.Klicka här

     

    Nu när du har ställt in allt ska du logga in på Xbconnect då får du fram en lista med massor servrar klica på en av domm så får du fram ett fönster om det kommer upp namn i rutan så har du framme en server på x-boxet Have fun.

     

     

    Funkar på Halo2 Halo1 Splinter cell chaos theory mfl där det finns ett altenativ systemlink.

  2. Om du vill piffa till din sida så kan man göra en ip-adress kontrolerare från ***.com du kan göra en kontrolerare jätte enkelt du går in på sidan och trycker get your own och fyll i allt sen trycker du nästa och då går du ner längst på sidan och så trycker du på no, thanks under nästa knappen och så skriver du av texten som kommer i mitten av sidan färdigt om ni får problem så är det bara att kopiera den här länken till ditt hemsids program och klistra in texten under koder i programmet!

     

    Vid frågor maila gärna på ***

  3. COLOR=red]Man går in på WWW:WINZIP:COM klicka Downloads ladda ner det sedan instarera när du har gort det ska du klicka in på filen sedan Us is veriction klickar du på sen ska du klicka på Extrakt klicka så att det kommer till downloars.

  4. Man går in på WWW:WINZIP:COM klicka Downloads ladda ner det sedan instarera när du har gort det ska du klicka in på filen sedan Us is veriction klickar du på sen ska du klicka på Extrakt klicka så att det kommer till downloars.

×
  • Skapa ny...