Hoppa till innehåll

Jontes94

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Jontes94

  1. www.teamxlink.co.uk Eller Klicka Här
  2. Det beror på omn du går in på en server med mycket ping eller om du har hög ping.
  3. Ibland är det över 100 ibland är det bara 50 det beror på!
  4. Jag ska förklara hur du får gratis xbox live du går in på sidan Klicka här! Hämtar en av dom bäst är den högst upp när du har instalerat programmet måste du ha en Router eller en nätverks switch med minst en ledig port OBS du ska bara klicka på denna länk om du har en router som funkar som brandvägg du måste kunna inloggningen till routern den är oftast andvändarnamn : admin Lösenord: password eller inget pass alls.Klicka här Nu när du har ställt in allt ska du logga in på Xbconnect då får du fram en lista med massor servrar klica på en av domm så får du fram ett fönster om det kommer upp namn i rutan så har du framme en server på x-boxet Have fun. Funkar på Halo2 Halo1 Splinter cell chaos theory mfl där det finns ett altenativ systemlink.
  5. Japp jag har ett program du måste ha en router och sen går du in på XBconnect Router inställningar Bara du vet vad routern heter så går det bra du måste bara öppna en port! Vid mer frågor kontakta mig! [email protected] :cool:
  6. Om du vill piffa till din sida så kan man göra en ip-adress kontrolerare från ***.com du kan göra en kontrolerare jätte enkelt du går in på sidan och trycker get your own och fyll i allt sen trycker du nästa och då går du ner längst på sidan och så trycker du på no, thanks under nästa knappen och så skriver du av texten som kommer i mitten av sidan färdigt om ni får problem så är det bara att kopiera den här länken till ditt hemsids program och klistra in texten under koder i programmet! Vid frågor maila gärna på ***
  7. Vilket gta? San andreas är det fusket onspeed Min msn sajt :D
  8. Jag har gta san andreas på data tycker det är skit roligt ångrar inte att jag köpte det!
  9. Det kostar 425-600 på Game kostar det 500 tror jag.................... :bah:
  10. Jontes94

    Go-kart

    :cool: Jag skör Gokart det är svin kull ju jag körde mellan i går skit kull :cool:
  11. Köp Simpsons HIT&RUN det är roligt men det kostar599-
  12. Jontes94

    The Sims

    COLOR=red]Man går in på WWW:WINZIP:COM klicka Downloads ladda ner det sedan instarera när du har gort det ska du klicka in på filen sedan Us is veriction klickar du på sen ska du klicka på Extrakt klicka så att det kommer till downloars.
  13. Jontes94

    The Sims

    Man går in på WWW:WINZIP:COM klicka Downloads ladda ner det sedan instarera när du har gort det ska du klicka in på filen sedan Us is veriction klickar du på sen ska du klicka på Extrakt klicka så att det kommer till downloars.
  14. Jontes94

    Virus!

    jag vet Ladda ner Norton anti virus 2003 det kan ta bort virus som inte Norton anti virus 2004 :ph34r: [email protected]
  15. Jontes94

    Virus!

    jag vet Ladda ner Norton anti virus 2003 det kan ta bort virus som inte Norton anti virus 2004 :ph34r:
  16. Jag undrar hur jag låser sidan
  17. Jag undrar hur jag låser sidan
  18. :D VIST suger PS2 :P .Jag tycker det X-BOX är mycket roligare.
×
  • Skapa ny...