Hoppa till innehåll

SomethingUnique

Medlem
  • Antal innehåll

    15
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av SomethingUnique

  1. Okej, men jag är ruskigt säker på att jag sett det men okej. Förstår bara inte hur jag ska ta mig vidare isf.
  2. Jag är i slottet efter sjuans kristall och har tagit mig in genom "entrén", sedan gått rakt fram där det finns tre dörrar, en i mitten upp för en trappa och två på sidorna, jag har gått in igenom den högra dörren och sedan tagit mig igenom det rummet där man ska tända alla lamporna och gått in i rummet längst ned. Där är det som murar på båda sidorna på höger sida ned till höger bakom en lite smalare mur (som man inte heller kan passera) är det ett band, åvan bandet är det en sådan sak man kan lägga bomber på eller slå med svärdet så de blåa & orangea blocken i golvet ändrar sig, man ska kasta över bomben på bandet så att den träffar "kristallen", men detta fungerar inte då bomben smäller direkt, jag har för mig att man på något vis kunde göra så att bomberna inte smäller direkt, men jag är inte säker, och frågan är då hur man gör detta, det är det jag behöver få hjälp med. Tack på förhand ! / Mini :medieval:
  3. Jag är snabb, jag trycker och försöker kasta iväg den så fort jag lagt den ner, men det funkar inte, den smäller redan i början av bandet och hinner inte åka upp till kristallen och byta de orangea och blåa plattorna i golvet, vet inte alls hur jag ska får det att funka S: Mvh / Mini :huh:
  4. Jag kom på det sen, testade att kasta i flera gånger och då funkade det (: Tack för hjälpen :) Mvh / Mini :medieval:
  5. Men hur ska jag då göra för att fixa att komma igenom det rummet där man ska slänga över bomben på rullbandet i slottet efter 7:ans kristall? Det går ju inte? För bomben sprängs ju direkt! Mvh / Mini :medieval:
  6. Men jag vet att jag har sett att det har gått förut att göra det på något sätt, så blir det en siffra på bomben. Det lär ju behövas i slottet efter sjuans diamant för jag ska kasta över en bomb där på ett band så den träffar en sådan kristall som ändrar de blåa och orangea kanterna i golvet. Förstår du vad jag menar? Det måste funka på något sätt! Mvh / Mini :medieval:
  7. Hur tidsinställer man bomberna så att de inte sprängs direkt? Mvh / Mini :medieval:
  8. Jag har varit där nu, flera gånger. Inne i Pond Of Happiness. Men där går det bara att kasta i 05 Rupees eller 20 Rupees och det kommer inte fram någon fe. Behöver man göra något innan så det blir att man kan kasta i 100 rupees sen? Ett problem till om du vet hur man löser detta! Hur "tidsinställer" man bomberna?
  9. Problemet löste sig, var lättare än jag trott xD Puckad som jag är ibland HAHA! Det gick ju faktiskt att flytta på stenarna :P Har ett annat problem nu däremot, kan man ha fler än 10 bomber? Har läst att man ska kunna fylla på det någonstans men förstår bara inte var. / Mini :)
  10. Har fastnat igen, vet att jag haft problem med det här "Problemet" förut. Jag har tagit mig in i Sexans Kristall, men i ett rum kommer jag inte vidare. Det är där man ska tända fyra lampor, men stenarna är i vägen i det ena rummet och detta gör att jag inte kommer åt att tända lamporna där. Hur går jag till väga för att tända lamporna? Mvh / Mini :medieval:
  11. Hej igen ! Konstigt att du inte lyckas få någon hjälp, men om du klickar på den här länken: http://db.gamefaqs.com/console/snes/file/z...o_past_se_a.txt där har du en hel guide, det kanske står där, men är inte säker. Du får kolla själv ;) Mvh / Mini :medieval:
  12. Hej ! Då du "befriat" grodan bland stenarna byter du till den ljusa världen och tar honom med dig till Smeden. Mvh / Mini :medieval:
  13. Hejsan ! Sitter även jag och spelar en hel del Zelda nu för tiden. Besök: http://www.gamefaqs.com/console/snes/game/588436.html för bra tips och annat, det finns även en hel guide om hur du tar dig igenom hela spelet och där står det säkert hur du löser problemet med Kristall 7 (: Good Luck! / Mini :medieval:
  14. Tack så hemskt mycket för ditt svar! Kom på det senare hur jag skulle gå till väga. Lättare än jag trodde innan. Lyckades ta reda på hur jag skulle fixa det genom en annan suverän sida! Hittade en guide om hur jag löser hela spelet ^^ Perfekt :D Ha en trevlig dag :) /Mini :gitarr:
  15. Skulle någon kunna hjälpa mig med att förklara hur jag gör för att komma till ökenvärlden då jag är i den mörka världen? Har försökt att hitta en väg och irrat runt som en galning men det går inge vidare :( Det är då man ska ta den 6:e diamanten btw. ^^ Tack på förhand! / Mini :kung:
×
  • Skapa ny...