Hoppa till innehåll

RamJam1921

Medlem
  • Antal innehåll

    116
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av RamJam1921

  1. Hej! Kort och gott - Jag ska installera Windows 7 på en dator utan DVD/CD-diskett. Jag ska då göra som det visas i denna film: Det enda jag undrar är vad jag ska ha för format på USB:et när jag formaterar det; FAT32 eller NTFS? Provade NTFS först men det tog typ en kvart att komma fram 5%, provar nu istället FAT32 men det är ungefär lika segt. Tänkte om det är något fel, eller om det tar så här lång tid? Tänkte också om det är fördelar med att använda det ena före det anda när man installerar Windows 7 sen? FAT32/NTFS?
  2. RamJam1921

    Iphone

    Du har ju fortfarande möjligheter att få tag i samma applikationer? o_O Sen så går jag på IT-gymnasiet vilket gör att jag kommer använda deras trådlösa internet och mitt egna när jag är hemma - då borde det inte rinna iväg så mycket med surfkostnaden.
  3. RamJam1921

    Iphone

    Mjo jag antar att jag får göra det, tänkte bara om det var någon som visste.
  4. RamJam1921

    Iphone

    I seee! ;) Då är det alltså smartare att köpa den där för 8000 kr. Fungerar det att beställa hem den och bara stoppa i mitt Tele2/COmviq-simkort då? :)
  5. RamJam1921

    Iphone

    Hej! jag har länge funderat på att skaffa en Iphone men vill helst använda mitt Tele2/Comviq abbonemang och skulle behöva svar på 2 frågor angående det. (Flytta tråden om den ligger i fel forum o_O) 1. http://emporiolive.com/product_info.php?cu...ref=Pricerunner På den där sidan så står det ju klart och tydligt att Iphonen ej är opertatörslåst - visst borde jag då kunna beställa hem och stoppa i mitt Tele2/Comviq-simkort och "köra"? 2. En kompis nämnde att det går fin fint att köpa Iphone från USA och "dra med hem": http://www.apple.com/iphone/buy/ Kan jag då be en kompis i USA att beställa hem en 32GB 3GS från apples hemsida för bara ca 2100 kr och sen bara stoppa i mitt Tele2/Comviq-simkort? o_O Låter som en väldigt stor skillnad från de 8000 kr den kostar i Sverige? Tacksam för svar ;D
  6. Men ja... annars skulle han väl inte koppla in HD sladdarna ? <_< Ja, den är sprillans ny 42 tums HD tv från Panasonic ;)
  7. M'yeees det har jag. :D När jag kopplade ur grannes så kopplade jag in min exakt lika - kabel för kabel. ;) Det konstiga är liksom att jag faktiskt kan byta till 720p, men när jag trycker på spara så går det tillbaka. <_<
  8. Hej! Nu är det så att jag nyligen köpt en ny TV och fick då låna en komponentkabel till mitt Xbox av grannen så jag kunde spela i 720p. Allting funkade super men eftersom min granne kanske inte vill ha sin kabel hos mig hela livet så beställde jag en egen. Mitt problem är nu att när jag startar mitt Xbox så står det att det "körs" i 480i istället för 720p. Om jag sedan går in i inställningarna för Display så står det att min komponentkabel inte har HD aktiverat och att det därför körs i TV (trots att jag har dragit "fliken" på kabeln till HD TV istället för bara TV) Jag kan dock välja 720p i listan och jag kan till och med ändra till det, så att det körs i 720p. Men sen när jag trycker på "spara ändringar" så går det tillbaka till 480i. -.- Någon som har nå tips om vad jag gör för fel? :) Tack på förhand!
  9. Tjaaaaaaa alla glada! :D Tänkte bara be er checka in mitt band, vi gör en cover/jamming av Rosa Pantern! Hare gött //Göteborg
  10. RamJam1921

    Lite Hjälp? :)

    Hej allihopa! Jag skaffade nyss mobilt bredband till min bärbara dator, (en acer aspire) och jag ominstallerade datorn samma dag. Nu är det så att jag har installerat Glocalnets mobila bredband, men när jag sätter igång det så står det bara: "inga nät", och nere i högra hörnet på skärmen så står det bara "Wireless network unavalible". innan kunde jag inte ansluta till vårat trådlösa här hemma heller, men det löste jag genom att installera drivrutiner. Behöver Glocalnets mobila bredband också drivrutiner? :s Tack för svar, :)
  11. Haha, tack för alla svar, och det där med hjärtan. Det var bara för att visa att det var då jag började fundera,
  12. Okej, jag tar det ifrån början: Jag träffade en tjej utomlands (men hon är ifrån Sverige), och när vi kom hem hade hon fått min msn osv. Då skriver hon att hon gillar mig och gjorde det utomlands också. Jag blir självklart glad och vi börjar chatta, och hon kommer 3-4 veckor senare hit med sin kompis för att träffa mig (och resten av mitt fotbollslag som var utomlands). Konversationerna via sms före: Hon: "Vi kommer vid 8 <33" Jag: "Okej, <33" *Kl kvart i 8* Hon: "Vi tog fel buss och måste åka tillbaka, kommer om någon timme<33" Jag: Okej, :/ <33 * tänkte att, det är ju lätt hänt* *vid 9 tiden* Hon "vi kommer vid 12" <---- inget hjärta Jag: "okej? :/ <3" *Kl 11* Hon: "vi måste sova över här" *här börjar jag bli lite misstänksam* Jag: "okej???" *börjar snacka med en kille från laget på msn* Jag: "dom blev försenade, tog fel buss" Han: nej dom är hos *killen som dom ska bo hos som också är från laget*, nu? :S Det visade sig att hon hade lurat mig, och hade kommit i tid, och sen hade dragit ut med alla andra från laget, och dom frågade folk om folk ville hänga med så länge dom inte berättade för mig, :S Så jag blev självklart förbannad, men hon frågar undrande vad jag är arg över, :s Efter många frågor säger hon: "Vi skulle överaska dig, men sen kom dom andra från laget och vi gick ut istället." Jag skriver att jag är arg, sviken, ledsen osv. hon gör---> :( <3 , jag behöver lite tid att tänka över så jag lägger mig och säger godnatt. FRÅGA 1: Hon tkr att jag är dum som blev arg och kände mig sviken, äre så? (fick ju vänta i 4 timmar på henne) Nu, idag provade jag ändå att försonas eftersom hon är så pass söt och trevlig annars, då säger hon: "ja, du var ganska elak" WTF?! jag sa att hon gjorde mig ledsen när hon svek mig. Fråga 2: Var jag elak för att jag sa att jag kände mig sviken, arg, och inte gillar när folk ljuger? Fråga 3: tänkte försöka vara romantisk för att få tillbaka det på fötter, nått tips, inte typ: gå ut och äta, för jag bor på landet, xD
  13. DU får byta nummer på tröjorna inför varje säsong, sen om du värvar en bra spelare. så finns det bara dåliga nummer så måste han tyvärr spela med det. tills nästa säsong, <_<
  14. Vart hittade du storyn i Crysis nånstans? har letat överallt: under sängen, i spelet, bakom hörnsoffan... :(
  15. Jag antar att du bor i Landskrona och att du gick och köpte de där delarna så fort du läst denna tråd för att sedan montera ihop dem så fort du kommer hem. Är det sant? Aa, vadårå?
  16. Helt okej. köpte delarna, monterade ihop allt, men felen var: * Skärmen blev blå under många tillfällen, kanske skulle haft en anna skärm? * Musen hackar vid vissa tillfällen * Tangentbordet har problem med åäö-bokstäverna * Högtalarna var helt okej, men skulle varit kraftigare.
  17. Du måste ha Half Life 2 elelr Css, men om du har det är det ju konstigt...
  18. RamJam1921

    Grafik?

    Antagligen har han köpt ett budget-spel, (bild 2), och vill veta om det har lika bra grafik som Wow, (bild 1) Sorry grabben men spelet ser enformigt ut..... :huh:
  19. Flygvärdinna? :lol:
  20. RamJam1921

    Vista Program Funkar?

    Project 64 funkar, :D
  21. När ni ska logga in, prova att istället för att logga in med erat användarnamn, skriv bara: Guest som användarnamn och inget lösen, så ska du se, ; )
  22. Om du menade mig, så ja: dom har windows xp 2003, :rolleyes:
  23. Det kan bero på att Windows inte kan tilldela ditt USB-minne någon enhetsbokstav. Det hände mig en gång i skolan. Jag fick göra så här: 1. Högerklicka på "Den Här Datorn" 2. Välj "Hantera" 3. Välj "Lagring" 4. Välj "Diskhantering" 5. Högerklicka på din enhet 6. Väl "Ändra enhetsbeteckning och sökvägar" 7. Nu ändrar du enhetsbokstaven till någon som inte finns. Det kan vara så att du inte kommer åt detta om du har otur... Annars så får du säga till personen som är IT ansvarig och fixa detta. För man ska ju kunna komma åt alla sina arbeten som man jobbat på hemma. Tack ska prova det, xD lekte runt lite idag bland system 32 filerna,^^ imorrn ska jag fixa admin rights på mitt acc, xD
  24. Någon som vet hur man får usb att funka på en dator i skolan, jag kan koppla in den och den lyser, men datorn hittar den inte,? (vi har extremt begränsade datorer)
×
  • Skapa ny...