Hoppa till innehåll

nico

Medlem
  • Antal innehåll

    5210
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av nico

  1. Varför är 0013 ens med i gruppen för?

     

    Det samma gäller Nafrali och nico också.

    Please, jag har finansierat typ två år av Oztowns existens hittills och kommer fortsätta göra det i framtiden också. :)
  2. Yeng21

     

    Spambot. Lite kul Google translate-läsning för den intresserade, från en tråd där inlägget naturligtvis inte passar in på något sätt.

    Brunsten hur du noggrann att tala om vissa inlägg på här tycker jag annorlunda. Det finns otvivelaktigt andra inlägg på här, men jag har inte pruta åtgärd post i samband med projekt som pass4sure E20-361. om någon har information om det, säg mig! Tja alla uppdateringar som länkar till denna post. pass4sure 000-118 Om ja än säg mig faktiskt jag kom hit samtidigt som du surfar nätet för att få uppgifter om projekt av! och hitta det här inlägget annat. Är det någon som har information om pass4sure F50-532. Om ja än säg mig! Förresten vad är din åsikt om försäkringar och intresse. Är det etiskt, jag tror inte det!
  3. Tycker överlag att ni har gjort ett bra jobb! Ni kan möjligen tänka på färgtemperaturen på ljuset, de flesta scener ser ganska glödlampsgula ut. Jag tror att det hade fungerat bättre justerat vitbalansen eller använt annan typ av lampa med högre färgtemperatur (alltså med vitare sken). Kan även personligen tycka att den var lite för lång för att jag skulle ha lust att sträckkolla igenom hela, men jag är förvisso kanske inte direkt inom målgruppen.

     

    Flyttar tråden till Feedback.

  4. §3.7 - Allt prat om piratkopiering är strängt förbjudet. Fråga inte, hjälp inte! Detta innefattar cd-nycklar och fildelningsprogram/sajter där upphovsrättsskyddat material sprids eller finns tillgängligt.

    Och därför låser vi tråden.
  5. Tillbaka, var borta tre dar och när jag kom hem var mitt lösenord ändrat, admin hade återställt dem. Det var strul med min epost men nu fungerar det som vanligt ;)

    Ah, skönt att höra att det inte bara var jag som inte kunde logga in då. Har varit borta ett tag och inte haft tillgång till någon mail med möjlighet att återställa lösenordet till...
  6. Köp en återfjädrande tryckknapp av valfritt slag (ex. http://www.clasohlson.se/link/m3/Product,P...?artnr=22-1304), samt en tvåledad kabel av valfri längd, det är allt du behöver för att göra en egen. En ledare till varje pol på knappen, sedan kopplar du ledarna till moderkortets två stift för reset-knappen. Någon färdig resetknapp med såpass lång sladd tror jag inte att du kommer att hitta.

  7. En ny stationär för de pengarna är tveksamt om du kan skrapa ihop. Går dock fint att köpa begagnade datordelar och få en godkänd dator för de pengarna. Byggde själv min HTPC för 1600:-, dock är det tveksamt om grafikkortet orkar med CS Source. Och då tog jag ju chassit från en begagnad kassettbandspelare...

     

    Klarar du dig med att lira 1.6 kan du prova att konsultera ett grovsoprum, där kan man hitta många skojsiga saker. Gratis är gott.

×
  • Skapa ny...