Hoppa till innehåll

nico

Medlem
  • Antal innehåll

    5210
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av nico

  1. Tycker överlag att ni har gjort ett bra jobb! Ni kan möjligen tänka på färgtemperaturen på ljuset, de flesta scener ser ganska glödlampsgula ut. Jag tror att det hade fungerat bättre justerat vitbalansen eller använt annan typ av lampa med högre färgtemperatur (alltså med vitare sken). Kan även personligen tycka att den var lite för lång för att jag skulle ha lust att sträckkolla igenom hela, men jag är förvisso kanske inte direkt inom målgruppen. Flyttar tråden till Feedback.
  2. Endast en tråd om samma sak, tack! :) Tråd låst.
  3. nico

    Huruvida fler moderatorer ska tas in, tas bort eller liknande överlåter jag åt Micke. Rent spontant skulle jag dock säga att vi inte direkt har några större problem med att hålla nere antalet liggande fusk och anmälningar.

  4. nico

    Jag kommer nog inte bli aktiv användare på samma sätt som jag har varit en gång i tiden. Däremot har du rätt i att jag bör försöka vara en med aktiv mod än senaste tiden (även om man kan göra mycket av det arbetet utan att skriva inlägg, vilket jag också gjort).

  5. Tror dessvärre länken faller inom ramen för §1, och utan den blir det svårt att diskutera så mycket. Tråd läses därmed.
  6. Regeln står i en klistrad tråd i Köp & Sälj-forumet, så jag kan förstå att du inte hittade den när du postade här... :) http://www.fuska.se/forum/Foerbud_Att_Sael...ul-t120507.html Tråd låst.
  7. nico

    Alltid roligt med feedback! :)

  8. Ja, blå brukar vara Line in-ingången, vilket är ungefär som en mikrofoningång. Det låter lite skumt att det fungerar dock, men så länge det gör det så är det bara att vara glad. Datorn kommer inte att brinna upp bara därför. :)
  9. nico

    Cartoonmafia

    Reklam för personlig vinning. Tråd låst. :)
  10. nico

    Ny Gamingdator

    Tråd urspårad. Låst.
  11. Det känns inte som om den här tråden fyller något vettigt syfte längre, den är i princip helt urspårad. Vill du ta bort ditt konto, låt antingen bara bli att logga in eller kontakta admin. För övriga frågor se hjälpen (http://www.fuska.se/forum/index.php?act=Help) eller kontakta någon av oss moderatorer via t.ex. PM.
  12. Videon är borttagen från Youtube, låser därför tråden eftersom att det var det som tråden var tänkt att handla om.
  13. nico

    Ps2 Ratt

    Ok, nu verkar det ju fungera i alla fall. Finns dock ingen egentlig anledning att låsa tråden. :)
  14. nico

    Doktor Mugg

    Tråden saknar alla former av diskussionsunderlag. Gör om, gör rätt om tanken nu var att diskutera Doktor Mugg.
  15. nico

    Gratis Musik

    Och därför låser vi tråden.
  16. nico

    Åh! Visste inte ens att det fanns till iPhone. Nä, det är en gammal avatar och syftar på det första Bugdom-spelet från 1999. Så sjukt underbart bra spel! Minns dock att jag tyckte att Bugdom 2 var ganska lame, mer barn-inriktat. Inte testat iPhone-versionen.

  17. nico

    Liten Resetknapp?

    Köp en återfjädrande tryckknapp av valfritt slag (ex. http://www.clasohlson.se/link/m3/Product,P...?artnr=22-1304), samt en tvåledad kabel av valfri längd, det är allt du behöver för att göra en egen. En ledare till varje pol på knappen, sedan kopplar du ledarna till moderkortets två stift för reset-knappen. Någon färdig resetknapp med såpass lång sladd tror jag inte att du kommer att hitta.
  18. nico

    Dator

    En ny stationär för de pengarna är tveksamt om du kan skrapa ihop. Går dock fint att köpa begagnade datordelar och få en godkänd dator för de pengarna. Byggde själv min HTPC för 1600:-, dock är det tveksamt om grafikkortet orkar med CS Source. Och då tog jag ju chassit från en begagnad kassettbandspelare... Klarar du dig med att lira 1.6 kan du prova att konsultera ett grovsoprum, där kan man hitta många skojsiga saker. Gratis är gott.
  19. Som sagt, det finns en roliga filmer-tråd. Tråd låst.
  20. nico

    Wireless N Adapter

    Flyttar till ett lämpligare forum...
  21. nico

    Steam Account

    Som sagt, försäljning av "icke-fysiska" föremål är dessvärre inte tillåtet. Tråd låst.
  22. Tänk, ibland känns det som om var och varenda mer eller mindre seriös tråd på det här forumet är dömd på förhand att spåra ur... :huh: Topic closed.
  23. nico

    Keeperofmee

    En tråd räcker, skapa inte flera trådar om samma sak är du snäll :)
×
  • Skapa ny...