Hoppa till innehåll

jerka93

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av jerka93

  1. jerka93

    Hacking Länkar

    :blink: mitt maple har slutat funka O.o
  2. jerka93

    Hacking Länkar

    Det beror på ibland är det för alltid ibland för typ 30-60 dagar.
  3. jerka93

    Maplestory, Nån?

    jag spelar på broa har en lvl76 priest (minime93) och massa lvl40+ charts
  4. jerka93

    Hacking Länkar

    jag har aldig behövt göra om settnings men xp funkar ocså bra! Här är de sakerna jag använder: icetable34.CT (gick inte att lägga in) men går att ladda ner här i från ice table.ct download V34.CEM (behövs för att det ska funka) V34.CEM Download Window mode screen recorder (bot) Akuma engine hoppas det funkar :gitarr: Så här funkar window mode tryck först Anti-wfp sedan WinMode nu har du window mode. För att åter ställa tryck Restore. OBS funkar inte på alla datorer! :rambo: windowmode.zip Bot.zip AkumaEngine.zip
  5. jerka93

    Hacking Länkar

    maple bound mpc forum till V 0.34 rekommenderar jag Akuma engine (programet du hackar med) Och ice table.CT alltså det är det du öppnar med hacking programet så du kan hacka! du behöver också 34.CEM det är en fil som gör att tablen funkar. CT= cheat table om det är något du vill veta fråga!
  6. jerka93

    Maplestory, Nån?

    Cleric lvl 56 namn: minime93 Spearman lvl 35 (min första) F/P lvl 36 rouge lvl 26
  7. jerka93

    Maple Story

    Clerics lvlar fort och förlorar nästan inget i pots och kan heala och har bra party skills. Men skadar på alla fiender utom undeads. F/p äger 2nd job i skada men lvlar mycket långsamare än Clerics och I/L. I/L skadar ganska bra i 2nd job och lvar fort. Men äger 3rd job i skada och lvling. så det beror på vad man vill ha :rambo:
  8. ja hackade typ 1 vecka sen sluta jag xD
×
  • Skapa ny...