Hoppa till innehåll

Distinction

Medlem
  • Antal innehåll

    1488
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Inlägg skrivet av Distinction

  1. Tycker DayZ är så segt när man dör, så börjar man om allting och får knalla i säkert 30 minuter så man får kramp i fingrarna., och tråkigt utan vänner haha. Alla polare har ju bara laptops och ingen är intresserad av att köpa en bättre dator hellre fast dom har pengarna, lite synd.

     

    Tack för videon ovanför, mycket intressant

     

    Det må vara segt, men jag tycker bara det bidrar till spelet.

     

    Man behöver ju ingen top-gear dator direkt då det oftast handlar om dåligt optimering av spelet, ibland kan man ha tur och köra det på 60fps med en inte allt för dyr dator, och ofta tvärtemot.

  2. Gör lite som andra, spelare lite passivt tills det att Standalone släppts, har dock tänkt att testa senaste patchen (1.7.7.1) lite mera.

    Förhoppningsvis livas det upp lite mer när Spelet släppts. Och då får man även hoppas att "KoB" återupplivas ;).

    • Gilla 1
  3. Ser väl rätt bra ut, för ett relativt litet och nystartat företag (som jag antar att det är) så håller sidan hög standard.

    Kan väl på rak arm påstå att det inte är ett så relativt nystartat företag, det har funnits en grund i något år. Men man kan väl säga att företaget har börjat satsa på "allvar" först nu.

  4. WarZ scam? Not really.. kul litet casual zombie-spel. för 100 kr som jag köpte det för var det värt det.

     

    Men, DayZ alla dagar.

     

    Sjukt att det där var scam. Vet du ifall man måste betala för nya DayZ?

    Ja, de har dock funderat på att ge rabatt till alla som har spelat/spelar DayZ.

     

    May Kukbanditerna rise.

  5. Aha, tackar. Men jag försöker streama med xplit, men det laggar. Är det min uppladdningshastighet som påverkar det? Eller min skitiga dator som jag inte har formaterat om på ett par år?

    Jag skulle säga att uppladdnings-hastigheten är den huvudsakliga boven i dramat.

     

    (1mbit = 1/8 mbyte)

  6. Erbjudandevillkor Bredband Large 25 Mbit/s

     

    Erbjudandet gäller t o m 6 november 2012 och endast nya bredbandskunder. Går ej att kombinera med andra erbjudanden för Bredband. Erbjudandet gäller Bredband Large 25 Mbit (12-25 Mbit/s nedströms, 0,7-1 Mbit/s uppströms), 199:-/mån i 3 månader därefter från 329:-/mån. 12 mån bindningstid. 3 kalendermånaders uppsägningstid. Modem med trådlöst nätverk 1:- (ord pris 995:-). Frakt 99:- och startavgift 99:- tillkommer. Med autogiro eller e-faktura sparar du 45:- i tillägg för pappersfaktura. Kreditkontroll kommer att göras på alla nya kunder.

×
  • Skapa ny...