Hoppa till innehåll

nerd89

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av nerd89

  1. nerd89

    Oblivion Hjälp

    Tack för alla svaren :D
  2. nerd89

    Magica!

    Hur får man upp sin Magica på Oblivion? har bara 60 i magica,...
  3. nerd89

    Oblivion Hjälp

    Tack. HAr blivit av med vampyrismen nu och det var jobbigt som f*n :P ska testa tipsen jag fått nu... men kan någon svaar på de sista?
  4. nerd89

    Oblivion Hjälp

    Tack :D kan någon hjälpa mig med de andra 3 frågorna??
  5. nerd89

    Oblivion Hjälp

    okej tack.. man ha rinte blvivt vampr ännu.. ufndera rpå att bli det men ville veta för/nackdelar.. Vill helst ha svar på de andra frågorna jag har :P
  6. nerd89

    Oblivion Hjälp

    Hej.. HAr några olika quester jag behöver hjälp med. 1. För att bli accepterad i thieves guild ska jag sno saker för ett värde av 50 gold av Ongar. MEn har snottt typ allt i hans hus men uppdraget klaras ej. vad e efelet? 2. Så här står det att ja ska göra: Lifting the VAle= I´ve arrived at Dragon claw rock, i should consult the messenger´s diarry to learn the way to the next landmark. Kan någon säga vägen jag ska ta för fattar inte texten i det pappret. 3. The Path of Dawn: Tar-meena säger att det finns ett meddelande i Myth of Dawn som bara "den utvalde" kan hitta.. Behöver hjälp med den med. 4. Sen nu har jag blivit vampyr och vill veta olika sake rom det. Vad är fördelarna och nackdelarna med att va vampyr? HAr hört att man måste ta blod från någon varje natt, men dör inte personen då? och isåfall då kan man inte ta vem som helst.. Och till sist hur gör jag för att bli av med vampyrismen? Du som svarar behöver inte svara på alla om du ej kan. du kan ta den/de du kan.. Tack på för hand
  7. nerd89

    2 Quester

    HAr två quester jag behöver hjälp med.. Den ena är när jag ska smyga mig förbi vakter för att döda en kille.. hur gör jag detta på bsta sätt? Jag har för lite magica för att ta invisble så undrar hur jag får upp magican också?? Den andra questen ska jag gå till ett ställe jag fått på kartan sen ska jag läsa i ett brev där en "general" skrivit om sin väg han tagit.. jag ska få ut informtaion om vart jag ska gå men klarar inte det, så behöver hjälp.. MVH Nerd89 Hjälp någon?? är det ingen som kan???
  8. nerd89

    Oblivion

    Tack för svaren.. MEn man ska släppa den mellan 8pm och 11pm,, men hur vet jag när han äter?? ska jag gå in och se det elr?
  9. nerd89

    Oblivion

    Har 2 frågor angående en quest.. Man ska döda en gubbe som jag je vet namnet på genom att lossa en knut på väggen så att en väggstaty landar på hans huvud så han dör.. Men hans vakt Groom får inte dö för att man ska få en bonus.. JAg undrar vad bonusen är och hur man ska göra så att han inte dör..
×
  • Skapa ny...