Hoppa till innehåll

ZiLbOr

Medlem
  • Antal innehåll

    141
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av ZiLbOr

  1. Jag kan inte riktigt hennes efternamn. Jag kan inte hela. Får ni inte skolkataloger?(skoltelefon kataloger) :o Edit:
  2. Haha så himla skön. :P
  3. Jag tror jag minns det var längesen jag spela Explorer of Time huh.
  4. Jag röstar JA! Såklart :) Förlåt för trippel postningen
  5. Jag röstar JA! Såklart :) Förlåt för trippel postningen
  6. Jag röstar JA! Såklart :) Förlåt för trippel postningen
  7. Tycker också att dom inte ska göra det. Jag menar blir det ett svart hål så har dom ju ett dåligt samvete. Och är dom vi ska skylla på.
  8. JAg kan ersätta garragu! Min pokemon är här-------------->http://img182.imageshack.us/img182/2069/namnlsssssssssssssssssscs6.jpg
  9. Nidoking utvecklas knappast något vid 2-24 som du skrev
  10. Förlåt för att jag inte har skrivit på ett långt tag! Jag har 2 Nålar Team: Bayleef lvl 30 Sneezel lvl 29 Jynx lvl 28 Lapras lvl 27 Alex klev av båten till lavender Town för att möta Erika! Gymledaren av gräs i Celadon City! Plötsligt såg Alex, Simon och ropade - Simon! Hej! Det är jag Alex! Men Simon hörde inte och cycklade vidare!
  11. Vet :/ Synd att man inte kunde fånga ´´Spöket´´

  12. Jag vill va med. Namn:Alex. Kön:kille. Utseende: Mörkt hår , Keps och,vit tröja,Jeans. Personlighet.: Envis, snäll. Pokemon: Ska hämta. Bor i:Palet staden.
  13. Aha. man åker till ö 6 sen gå ner ditt vid gräsen sen gå upp på trapan vid hanhär killen som står där nära trppan gå ner sen och sväng vänster. sen fortsätt att gå åt vänster och sen gå neråt när du ser två vägar en till vänster och en till höger. Ta den till höger och gå ner tills du ser en trappa gå upp på trappan. sen fortsätt att gå upp. Sväng höger sen och där ser du en trappa till. gå upp på den. sen ser du 3 tränare ta dig förbi dom neråt. Sen ser du en gråta åt vänster. Gå till den och använd Cut på dörren. nu har du öppnat grottan. gå in där. Sen finns det Hål där mitt framför mot dig. Aa gå ner där. Sen ser du 4 hål till omkring dig Gå ner i det hålet som är där uppe. sen ser du 4 hål till gå ner sen i den vänstra hålet. Sen ser du 4 håll till igen. gå sen ner i den högra hålen. sen gå ner i hålet som är nerot. Så ser du Sapphiren där. Tryck på den. sen kommer det en proffersor och tar den. Gå upp för trappan. sen gå ut igen från grottan. Sen åk till ö 5. Och gå åt vänster. sen ser du gräs där gå till gräsen. sen leta runt där tills du hittar ett rött hus. och gå in där. För där finns proferson och där får du sapphiren. Hoppas att deta var till hjälp.
  14. Tror exakt samma sak, Moonlamp kan inte ett j*vla skit om gamemaker, han visste ju inte ens hur man testar sitt eget spel. Om man har så lite kunskaper skall man inte ge sig in på ett stort projekt som detta. Jag får ju hjälp med. Inte med game maker då. men med städer och sånt. Du jag håller på med en liten stad till ditt spel.
  15. men-.- Vill du veta var safarie zonen ligger på LG/FR? Den ligger i Fuchsia city sen när du kommer du till pokemon centret där. gå till dendär pokemon utstälningen där dom visar 4 eller 5 olika pokemon sen gå längst upp så ser du ett hus gå in där och prata med manen i kassan längst upp så kommer du till safarie zonen. Jag har själv Leafgreen och firered på GBA.
  16. det är hans val. han kanske inte vill länka den till dig som såna som du.
  17. Moonlamp ignorera honom! Oavset vad! Förstår du?
  18. Jag lämnar först när du skickat en armory länk till din 70. Försök inte med några patetiska undanflykter, du ljuger hela j*vla tiden din patetiska n00b. håller med lämna tråden.
  19. Ditt spel är ett fjasko alexmini
  20. Jag kan hjälpa till. Kan Programera och hitta koder.
×
  • Skapa ny...