Hoppa till innehåll

crosslasse

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av crosslasse

  1. crosslasse

    Skärm + Hdmi

    Alltså I "datorvärlden" kallas det DVI men i "tvvärlden" HDMI, annars är det samma sak. Skärmar med HDMI är igentligen små tv-apparater. Sa personalen till mig på Elgiganten. :huh: Det är skillnad mellan DVI och VGA i bildkvalitet. :P
  2. Jag har praoat på Barsebäck Kratf AB I löddeköpinge (ett kärnkratfverk). Det var roligt att vara inne i reaktor hallen xD
  3. crosslasse

    Spel Till Wii?

    1.Guitar hero 3: Legends of rock 2.Super Mario Galaxy 3.The Legend Of Zelda: Twilight Princess 4.Metroid Prime 3: Corruption Sen kan du ju köpa Wii Play så får du ju en kontroll till :D Och sen när Super Smash Bros: Brawl kommer ut ska man ju självklart köpa det. :lol:
  4. Felet är när man sätter i wiimoten så har man whammy baren intryckt och då uppfattar wiimoten det som orginal position. Man kan fixa det genom att dra ut wii moten och sätta i den igen (utan att trycka in whammy baren) somsagt. Man kan också gå in på Options->Guitar->Celibrate whammy och fixa den där. <_< :rolleyes:
  5. Jag får väl säga Mario, men jag älskar samus också xD :lol:
  6. 9/10 Jag tror jag typ har 90 stjärnor :)
  7. 7/10. Det är ett roligt spel (fast kontrollen funkar dåligt ibland) men det håller inte i längden. <_<
  8. Jag tror antagligen att det blir Pit eller Ike :lol:
  9. crosslasse

    Hjälp!

    Om det är dina resultat som inte sparas kan det vara att du inte spelar med en Mii som finns på din Wii t ex. om du väljer en Mii från guest.
  10. Kolla i Internet guiden högst upp i Wii forumet xD
  11. Tack så mycket :rolleyes: Jag har fastnat igen. :( :angry: Jag är på fiery airdock på bryyo. Vet ej hur man ska göra i "gel processing site" så jag kommer inte fram till "eastern energy signature". Jag tror man ska göra nånting med fuel gelen eller? :D
  12. Hur får man den där beamen så att man kan svinga sig i de gula fyrkanterna på planeten Bryyo?? :huh: Och hur tar man sönder isen som också finns där ?? :huh: Skulle vara tacksam för svar. :rolleyes:
  13. Super Mario Galaxy och Twiligth Princess. :rolleyes:
  14. 1. Jag klarade det på 20 timmar tror jag, men jag har typ 50 stjärnor till att ta. 2. va ??? 3. De fungerar jätte bra. 4. Precis som TheChosenOne sa. 5. Jaa det är de, det har ju typ fått 10/10 överallt. :lol:
  15. Jag har hört (för länge sedan) att det skulle komma ut en hårddisk till Wii. :lol: Är detta sant och i så fall när kommer den ut? <_< Någon som vet nåt?
  16. Hur svårt det är beror ju bara på svårighets graden xD
  17. Jag och min kompis har börjat på en hemsida och vi får mycket tips från webdesignskolan och från böker vi lånat på biblioteket. Vi har börjat koda i html i anteckningar och de funkar hur bra som helst. :D
  18. faktisgt började jag med det nyss. vill du hjälpa mig? :) Vad vill du ha hjälp med?
  19. Maplestory e roligt. De e i 2D men underskatta det inte bara för att de är i 2D. Det e bland dem bäste mmorpg spel jag har testat. Man är en Manga gubbe och springer runt i en svamp värld och dödar monster :lol: :D ;)
  20. Japp de ska jag göra, tack så mycke :D
  21. Har ni några bra tips på vilka spel man ska köpa/ladda ner från virtual konsol?
  22. crosslasse

    Ny Kanal?

    Är det någon som vet när det kommer en ny kanal till wii? I så fall vilken slags kanal? :P
×
  • Skapa ny...