Hoppa till innehåll

Kallekalas

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kallekalas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Ja, när de är klart så måste jag spara Image fil ståre, sen så händer inget mer : )
  2. Hej! Jag är ingen baddare på datorer, fast jag vill ändå att min brännare ska funka :) De kanske inte är brännaren de är fel på, men ialla fall. Jag använder programet Nero SmartStart. De ser ut att funka och allt, fast när jag väl ska bränna, ex en Film , då väljer jag " Bränn till DvD " Och lägger in filmen. Sen så bränns det och de står; Bränning lyckades helt felfritt. fast sen så när jag testar så funkar de inte, skivan är tom det är likadant med MP3 musik, bilder etc nån som vet vad det kan vara för fel? :D jag kanske inte ha gett er tillräckligt med informatoin heller, så säg om det är mer ni behöver veta, TACK i förväg!
  3. hej! Jag orkar inte lvla för det är ganska segt, så jag undrar om jag kan recruite nån? Server spelar ingen roll, fast hällst på Draenor där jag har en 80 priest, så de blir lättare där :) Du ska hällst kunna lira så ofta som möjligt >.< så vi kanske kan lvla fler än 1 char tillsamans Skriv om du vill, så kan vi pratas vid mer!
  4. -.-' Jag vet ju inte hur man laddar upp och sånt. freewebs.com hjälper ju mkt? Hur laddar man upp mappar tex? de går ju typ inte på freewebs
  5. Hej :D Jag har gjort en hemsida, fast problemet är att ja inte vet hur man lägger upp den :S Jag vet typ inget ting om något om det, så snälla berätta grundligt hur man gör, de ska vara gratis förståss :) Jag har sidan i en mapp som heter "hemsidan" ^^ tack i förhand.
  6. Hej! Jag sitter vid våran dator och är inne på olika sidor och så. Problemet är att min pappa är Datoradministratör, och jag är på min sida vanlig användare, så jag kan inte tex instalera något, nästan inget kul att göra, för min pappa låter mig inte vara admin, eller vara på hans sida :( Kanske det finns nått knep att bli datoradmin? Skulle vilja veta då... Tack i förhand (:
×
  • Skapa ny...