Hoppa till innehåll

Lynott

Medlem
  • Antal innehåll

    3803
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    5

Inlägg skrivet av Lynott

  1. Nix, fortfarande i fjärran östern. Om exakt en månad landar jag dock på Arlanda efter mer än 2 år på främmande mark.

    Har jag missat helt och hållet. Vart befinner du dig?

  2. Tjena boys and girls!

     

    Tjuvkikar in lite efter ett tags inaktivitet ;) 

    Befinner mig nu i Hobart i Australien av alla ställen man kan välja! 

    Hur är det med er alla? ;)

  3. Fått två ytterligare titlar och utökade arbetsuppgifter på jobbet

     

    Nuvarande titlar:

    Ticket Coordinator

    Technical Coordinator

    Service Request Process Coordinator

    Incident Process Coordinator

    Deputy Manager

     

    RL title whore

  4. Det brukar ju vara filer som har installerats på datorn.

    Jag hade ett virus för någon vecka sedan som satte reklam överallt, även på ord.

     

    Det jag fick göra var att ta bort hela firefox, avinstallera programmet samt göra ett specifikt virus-scan med ett program.

     

    Men sök på google, så bör du hitta en bra lösning

    Ja, har testat att gå in på kontrollpanelen och där ligger den installerad, tog bort den ifrån datorn men den dyker ändå upp :(

  5. Någon som vet hur fan man får bort tillägget DeAllster? 

     

    Helvettes jävla drygt "virus"? jag måste ha fått på chrome.

     

    Vad den gör är att det kommer in som ett tillägg eller "en gadget", man kan gå in på verktyg och ta bort den och allt är frid och fröjd men efter man startar om chrome så kommer skiten tillbaka...? Några idéer?

  6. Haha jo.

    Av ren nyfikenhet. Brukar detta vara en helt normal fyllekväll, eller var det mer "fyllekväll" än vanligt?

     

    Haha jag var ju inte ens full :P 

    Det som var grejjen ;D

  7. Men kan inte polisen kolla ifall du verkligen är full?

    Och vet du vad du hade gjort som polisen ansåg att du hade bråkat?

    Man tycker ju det :P

    Nää vet inte, var nog bäst att jag var tyst :P

  8. Oh fy fan. 

    Sista gången man går ut nykter i sin hemstad... eller sista gången man går ut alls i sin hemstad.

    Tänkte det vore klokt att ta det passivt en vecka så man slipper vakna med en helvettes huvudvärk och minnesluckor ifrån helgen.

    Så jag tar det passivt. Dricker totalt 4 öl på hela kvällen/natten från förkröket till efterfesten- 4 öl. Inget man blir rund om fötterna på precis. Okej. 

    Så jag tänker- kör blackjack- jag är ändå nykter så jag kanske kan vinna något. Står och snackar med en kompis medans jag spelar. Jag har 19, dealern får 18. Jag väntar på mina marker medans jag pratar med min polare. Nästa runda kommer och jag inser att istället för 80kr marker så har jag 0kr marker. "Ursäkta, hade inte jag 19 och du 18? Vilket betyder att jag borde ha vunnit?" dealern svarar "Om du ska protestera får du göra det snabbare- jag kan inte hålla koll på vad du hade förra rundan."

     

    Jahapp. Så han trodde att jag var full och kunde utnyttja mig för att tjäna lite pengar som troligtvis gick i hans egen ficka. Man ska ju inte bli dyster, Kvällen fortsätter. Krogen stänger. 

     

    Är inte speciellt fylle hungrig eftersom jag efter allt inte är full. Men hänkar polarna på MAX ändå som sällskap. Jag beställer en cheese and bacon meny som enligt menyn kostar 65kr, jag får betala 98kr och får heller inte med min dipp jag beställde. Efter lite tjafs får jag den, men har ändå betalt extra...

     

    Efter måltiden drar jag på toa. Det är en tjej framför mig i kön och en tjej bakom mig. Tjejen framför mig börjar jag naturligtvis ragga på då hon var relativt vacker och... det är så jag rullar. Hon glider in på toan och jag mår ganska bra för att hon verkade uppskatta mitt sällskap. Efter hon gått in på toan börjar jag snacka med tjejen bakom mig. Det visar sig att hon mår väldigt dåligt och jag kan se det i hennes ansikte. Likt den gentleman jag är så låter jag henne naturligtvis gå före även fast jag vet att toan troligtvis kommer lukta spya efter hon är klar. Minuterna går och jag får äntligen pissa. Det luktade som sagt spya. Ingenting att bli dyster över. 

     

    Jag pissar klart. Spolar. Tvättar händerna och går ut från toan. 

    Och vips. En polis tar mig. Jag ställer den uppenbara frågan "Ursäkta va?".

    Polisen säger att jag har bråkat och måste ut ur restaurangen. 

    "Men vafan jag har ju bara käkat och pissat?"

    "Sluta tjafsa och ut med dig annars blire fyllecell" skriker polisen och skickar ut mig i de norrländska minus 20 graderna. 

     

    Det var min kväll som "nykter". Jävla kul att när man är nykter inser man hur jävla dåligt alla behandlar en och alla runt om en. Sakerna man glömmer bort som fyllesvin är vanligtvis dessa saker... Nä fyfan. Hellre sitter jag hemma och spelar dataspel hela nätterna. Detta är ju fan inge skoj.

  9. Skulle inte rekommendera att byta ut till en ssd disk då utrymmet på en sådan tar slut snabbt. SÅ om man inte kan ha både och skulle jag rekommendera att hålla sig till en vanlig mekanisk.

    Tror problemet ligger i att SSDs är så jäkla dyra, TS vill ju ha en hel dator för under 4000:- och en SSD går på runt 1000:-

     

    Edit: Och dessutom verkar det inte som om han kan bygga ihop den själv. Så lägg till typ 700 spänn på att Inet ska bygga den

     

    Edit2: Blir jäkla svårt att få ihop en gaming dator för 4lax. Borde ha letat prisvärda färdigbyggda datorer efter jul. Kom ihåg att jag köpte en hyfsad dator för runt 4-5k för några år sedan och den höll ända fram tills jag skaffade jobb och hade råd med en bättre.

  10. Du borde lägga in en feature så man kan se om någon har citerat ens inlägg! 

    Ibland postar man ju i trådar man inte ofta postar i och glömmer därför lätt bort det! Samma gäller i lektrådarna, finns så många trådar som dör för att folk glömmer gå in och ge rätt eller fel svar!

     

    Borde komma upp som en notis likt när någon gillar ens inlägg eller skickat ett PM!

  11. Ni som antagligen har mer erfarenheter än vad jag har: Vet ni något man skulle kunna göra en vardag som inte involverar spel?

    Promenera eller kolla film ;)

×
  • Skapa ny...