Hoppa till innehåll

StOliverP

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av StOliverP

  1. Vart ska man skriva in koder och sånt? I menyn eller bara mitt i spelet? Snälla hjälp mig
  2. det finns en kista som du kan använd hakskottet på längst upp på taket. om du sedan hoppar ner kommer du att hitta en dörr. om du kommit rätt ta det försiktigt för det kommer en vakt som du måste skjuta med pilbågen så snabbt du får syn på den. direkt innanför dörren ska det också stå en låda som du kan gömma dig bakom.
  3. gå till gerudo valley och prata med gubben utanför tältet. gå sen till gerudofortet . där ska du rädda fyra gubbar genom att hitta deras burar. när du hittat en bur kommer det en vakt som du ska slåss mot. när du besegrat henne får du en nyckel. det finns fyra burar med gubbar i. när du räddat alla kommer du att kunna gå som du vill utan att vakterna tar dig. gå till den stora grinden och klättra upp för stegen och prata med hon som står där och grinden öppnas. du ska gå ut i öknen och när du kommit till kvicksanden ska du skjuta hakskottet på en låda på andra sidan kvicksanden. sen ska du följa flaggorna som sitter i sanden. snart kommer du fram till en liten byggnad. gå in och hämta sakerna där inne. gå sen upp på toppen. om det står en liten sten med text på där, läs den. då ska du sätta på lens of truth och titta dig omkring. nu ska du se ett spöke som du ska följa. omdu följer honom hela vägen så kommer du till spirit temple.
  4. Zelda A link to the past Zelda windwaker Zelda ocarina of time Zelda ocarina of time master quest Zelda the minish cap Zelda majoras mask Zelda phantom hourglass Zelda twilight princess
  5. det nya spelet heter dark sage och trailern finns här
  6. det kan också man få i trophy garden när han som äger stället säger att det finns eevee´s där.
  7. jag har varvat alla mina 7 zeldaspel minst 5 gånger var
  8. det kommer ett nytt guitarr hero som heter aerosmith!
  9. Lika Zelda alink to the past- snes zelda ocarina of time- n64 zelda majoras mask- n64 ZELDA RULES!
  10. Jag har fastnat i temple of the ocean king på våning 6! :pinch:
  11. hur får man action replay?
  12. kan man få fler på diamond?
  13. kan man få fler masterballs?
  14. hur många gånger måste man hitta mesprit för att få möta honom utan att han flyr?
  15. men hur fångar man honom. han e inte där när jag väl e på samma ställe som han.
  16. jag fattar mig inte på markingmap så jag kan inte följa efter mesprit måste man göra nåt speciellt för att få tag i mesprit?
  17. ta chimchar i början fånga en shinx. när du kommer till oreburgh fånga en machop och byt den mot en abra. fånga sen en till machop. träna upp alla dina pokemon i lv 15 och använd machop i gymmet. nu har du också en bra uppsättning pokemon för de andra gymmen.
×
  • Skapa ny...