Hoppa till innehåll

joaacim

Medlem
  • Antal innehåll

    87
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av joaacim

  1. jag vill ta bort mitt account men vill inte bli bannad!
  2. Banan efter i Kongs fotspår (tror det är den); Jag har nu klarat så att den tredje t-rexen har hoppat över klipp gapet (men jag vet inte hur jag gjorde) , jag dödade den och nu har Carl kommit till porten men hur ska jag nu göra? Jag har stoppat in pinnen som krävs för att öpnna porten men hur får vi ner Hayes från klippavsattsen? Han står ju kvar där och hela tiden säger Carl ; Jack we cant leave hayes here, move! Edit; Hur tar man bort sitt Fuska.se account?
  3. Nån som vet hur man dyrkar upp låset i Gotham hamnen? :huh:
  4. Ursäkta dubbelpost men lol :) Du kan lämna in ditt Xbox i nån butik köp en 120 gigs (MINST) och be dem sätta in den osv. Sen kan du låna spel av nån kompis och lägga in på hddn, du kan köra utan skiva. du kan även kolla på filmer
  5. Som det låter :P Låsupp hddn om du har locked kan du nog inte lägga dit spel osv
  6. Lol är du Pontens pojkvän eller :bah: :) Kasar, i mitt chipp går jag inn på Apps (om du startar utan skiva i xboxen) och sen till programmet DVD2 XBOX
  7. De suger ändå! som Mikael säger är ju ändå de flesta Fusken här från andra sidor! Om jag vill lägga till extra fusk från andra sidor till word och sen skriva ut så måste jag för tillfället skriva av allt! :angry: får väll ladda hem andra webbläsaren då, onödigt. kan de inte ändra på det ?
  8. Varför är det skydd på alla fusk så man inte kan kopiera texten :huh: ? om jag skriver ut är det ju 2sidor med en massa skit, reklam och nån fjant som skriver meddelande. <_< tål kritik :medieval:
  9. :blink: Om man kan köpa det i butik borde det väll ändå inte vara olagligt :huh:
  10. Är det inte allmänt känt att BFME inte har fusk ;P, ladda hem en trainer/mod kan du däremot göra
  11. joaacim

    *borttaget*

    Ingen som kan nån bra sida för xbox spel, nån som går snabbt!? :rolleyes:
  12. Chippade mitt Xbox och köpte 120gigs hdd.. Helt klart värt pengarna, låna spel av kompisar, lägg inn på hddn.Och vill du vara en liten fuling så lär dig hur du laddar hem spel :visslar: ... Jag har tjänat in mkt pengar på att jag chippade krysslådan eftersom att jag har lånat en massa spel från kompisar.. :kung:
  13. Har inte tittat om nån annan har undrat samma sak men, vilka olika nivår kan man ha här på fuska.se (tex moderator, admin)?Och vad krävs för att man ska få en högre "nivå"?
  14. Man kan ju pröva innan man frågar, till och med i de flesta spel manualerna står det vad knappar heter ;)
  15. Men snälla nån! Hur många hästar i stallet har du :blink: ? Men men, Det är en svart och en vit knapp bredvid varandra på kontrollen. Den svarta knappen är den svart knappen :P . L & R är knapparna under dosan, L är den vänstra och R är den högra B)
  16. Låsbar, hittade grejen alladelles efter att jag skrev andra gången
  17. Har gått runt flera gånger till men jag kan fortfarande inte hitta grejen som lagar grinden! kan nån hjälpa eller
  18. Jag är på banan då man får se ringvålnaderna och de är 3 stycken som vaktar vägarna. När jag kommer över till bron måste jag ha en grej för att laga grinden men Jag kan INTE hitta den!!!! Vart är den? Edit: Ni som läser skiter ni i att svara eller!?
  19. joaacim

    Sagan Om Ringen

    klarar inte att öppna grinden!! kan inte hitta grejen som behövs hjälp
  20. joaacim

    Fusk Till Bfme

    lite sent men tanka trainer då
  21. men snälla nån!! det ger inget att komma till bron förutom att man ffår veta att man behöverr gångjärnet! jag har också fastnat när man : asså ja e där man ska komma ut ur "hobbiton" me massa ringvålnader och man ska hitta typ ett gångjärn var finns det??? Man måste hitta nått för att kunna öppna grinden, och vart är det stället??
  22. 1 korsad skulle jag tro!!
  23. Jag har kopplat ihop min dator och xboxen med en korsad kabel... Har laddat ner FlashXp elr hur det nu st<avas men jag förstår inte hur jag flyttar filer????
×
  • Skapa ny...