Hoppa till innehåll

DjLudde

Medlem
  • Antal innehåll

    989
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av DjLudde

  1. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Nu har jag och allt funkar bra :)
  2. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack för tips ;)
  3. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Läs första inlägget men jag tror att det var på grund av att jag glömde bort skivan jag fick med moderkortet x)Jag hör av mig om jag får fler problem ;)
  4. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Bump! Hjälp tack!
  5. Kan det bli mer offtopic? Svar: Ja (Förlåt, kände mig tvungen, det skall icke ske igen!) Varför ska folk alltid försöka "äga ut" varandra? Vissa borde inse när dem har fel och vissa borde sluta leka Charlie Sheen, kan inte mod låsa tråden så tar det slut?
  6. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack båda :) Jag kör på ett annat chassi och ska fixa 8 gb ram.
  7. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Ok då förstår jag, tack :)
  8. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Säkert något budget shit eftersom att jag köpte det billigt på mediamarkt...http://www.axpertec.com/Product-powersuppl...epower_500W.asp EDIT: Googlade lite och såg att swelockers hade testat detta nätagg i en undersökning om budget agg (fuu), men enligt undersökningen skulle det iaf klara det den var gjord för. Den fick även stämpeln "Prisvärd" (lägsta pris 315:-)
  9. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tackar! Tänkte prova med mitt gamla 500watts nätagg, men om det inte funkar kör jag nog ändå på 650 ifall jag ska köpa till massa grejer :)
  10. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Menar du ett nätagg med över 650w??
  11. Älskar Dunsparce, vad är han liksom? Landsnake? ALL HAIL DUNSPARCE! KING OF DERPS!
  12. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Jag vet faktiskt inte om det berodde på nätagget, men så fort datorn hade startat kunde jag koppla in det och då funkade det fint. Här är mitt tangnetbord btw :P
  13. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Tack för hjälpen, förstår inte hur du orkar sitta och hjälpa mig och resten av fuskaforumet hela tiden x) Men i min gamla dator hade jag ett nätagg på 500w (samma grafikkort men en 2,2ghz dual core processor) och då kunde jag inte starta datorn med tangentbordet inkopplat, så jag vågar nog inte satsa på en 550 watts, men eftersom att du tror det skulle funka så kör jag på 650 ;) Ska kolla upp ett fulare chassi också!
  14. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Verkar otroligt värd pengarna och speciellt med tanke på vad folk säger att de får upp den i. :o Tyvärr har jag egentligen 500kr för lite för delarna jag postade i huvudinlägget men jag ska absolut sikta på den här processorn, tackar ;) Btw, hur prisvärda skulle du säga att resten av delarna är?
  15. DjLudde

    Bygga Ny Dator

    Hej! Jag tänkte bygga ihop en ny dator eftersom att min gamla la av, tyvärr har jag ingen erfarenhet av att bygga datorer så jag skulle bara behöva säkerhetskolla med någon som vet om delarna jag har hittat funkar tillsammans. Allt ska köpas nytt förutom grafikkort som jag köpte till förra datorn. Om ni vet några delar jag kan få för bättre pris eller liknande så får ny gärna tipsa (OBS! måste finnas att köpa i butik). Självklart har jag en hårdisk men den länkar jag inte (säg till om jag glömt något). Chassi: Fractal Design Define R3 USB 3.0, Svart + 140mm fläkt Moderkort: Gigabyte P67A-D3-B3 Processor: Intel Core i5 2500K 3,3GHz Nätagg: FSP 650-80EGN 650W 80+ Gold Ram: Corsair 8GB (2x4096MB) CL9 1600Mhz VENGEANCE LP Grafikkort: ASUS Radeon HD 6770 1GB GDDR5 (har redan) Är väldigt tacksam för svar, och tipps om det finns billigare och ungefär lika bra alternativ, datorn ska användas för att spela spel, recorda, livestreama, edita mm... EDIT: Jag har köp delarna och allt funkar jätte bra, mod får gärna låsa tråd ;)
  16. Tack för svaren, osäker på vem som ska få mynten :/
  17. DjLudde

    Köpa Ny Processor

    Hej, jag råkade ha sönder min gammla processor och behöver köpa en ny. Datorn är en Acer Aspire E380 fast med windows 7 och jag har bytt grafikkort och nätagg. Jag provade med en kompis processor (AMD 3.1ghz dual core, vet ej resten) men den funkade inte. Om det är något mer du behöver veta fråga bara, jag är oerhört tacksam för hjälp. Tror ej jag har särskilt mycket fuskamynt men den som lyckas hjälpa mig får iaf alla. /Ludde
  18. Sorry för dubbelpost! Registrera här! Registrerings tiden är slut.
  19. De senaste spelen jag tycker har varit bra eller iaf roliga är mystery dungeon serien, lite variation från de vanliga spelen :)
  20. Screenshot kommer när som helst ;) Nu när jag tänker efter lite så är de flesta buggar inte buggar utan bara lagg, men jovisst de buggar (och lagg) som finns är väldigt iriterande, men enligt mig är det inget som gör spelet "ospelbart". Och jag tror att om du bara klickar på rutan till vänster där regestreringsdatumen står så tror jag att länken/länkarna kommer finnas där men jag ska försöka posta dem i tråden när dem kommer upp ;)
  21. Pokémon World Online Jag vet att Pokémon forumet är ganska så dött nu, men jag undrar om någon här spelar PWO? Anledningen till att jag skapar den här tråden är dels för att jag vill ha folk att spela med och för att se om det finns någon kvar som är aktiv i Pokémon forumet. PWO är som ett vanligt Pokémon spel, förutom att det är sjukt laggigt ibland, det innehåller en massa buggar och det är 100% online. Eftersom att PWO har blivit "överpopulärt" men det är väldigt få som spelar på grund av lagget och buggarna så kan det vara ganska svårt att komma in på servern som endast rymmer 500 platser, därför kan man inte bara registrera sig hur som helst utan endast på "registreringsdatumen" som står längre ner. Skriv järna i tråden vad du tycker om spelet, om du vill att jag ska ta med något i första inlägget eller bara vad du heter. Glöm inte att adda mig (mitt namn finns i namnlistan som ligger längst ner), hemsidan hittar ni också en bit ner i tråden. ;) Här kommer någon form av sammanfattning: PWO inehåller: * Regionerna Kantho och Johto. * Pokémon från första, andra, tredje och några från fjärde generationen. * Alla 8 gym från båda regioner. * Byten och strider med andra spelare. * Väder, dag och natt. * En hyfsat stor och rätt trevlig community. * Pokédollar och auktioner på bland annat Pokémon. * Uppdrag från "NPC's". * Ett eget forum där det läggs upp events och info om uppdateringar. * Pokédex, affärer, cyklar, fiske och mycket mycket mer som du får se om du provar spelet. ;) 6 + och 6 - Plus + * Allt du kan göra online men det är för mycket att skriva. * Det uppdateras ofta. * Din första Pokémon du har på dig går bakom dig. * Väldigt roligt spel som kan vara ganska beroende framkallande (är osäker på om det är ett +). * Går otroligt snabbt att levla när man strider mot höglevlade. * Bra gjort jämfört med andra Pokémon online spel. Minus - * Sjukt mycket buggar som är för många för att skriva. * Attacker fungerar inte som de ska. * Svårt att komma in ibland. * Lagg. * Det går otroligt segt att levla mot vilda låglevlade Pokémon i början. * Flertal saker som måste fixas men som sagt så uppdateras det ofta. Närmaste registreringsdatum och tid: * Okänt Hemsidan här! Och en Wiki här! Screenshots: Jag och Ghastly chillar på en brygga. Geodude VS Wooper. Namnlista på folks "PWO-namn" (bara jag hittills): * DjLudde = DjLudde
  22. Undrar bara vad ni tycker om min teamkill x) Btw, jag skickade inte in filmen, utan dem frågade om dem fick använda den :P
  23. DjLudde

    Skryim

    Skyrim är bäst! Har köpt till både ps3 och dator (att ladda ner ett spel som jobbats med så länge är endast drygt), kör Dark Elf Sneak-Mage (destro, enchant, restoration, sneak, one handed, light armor, archery, pickpocket och smithing) på dator och Wood Elf Bowman-Warrior (one hand, block, archery, smithing, heavy armor, sneak och pick pocket) på ps3. Riktigt bra kombos som bör provas ;) Någon som vet var man köper den här amuletten så man kan gifta sig förresten??
×
  • Skapa ny...