Hoppa till innehåll

cthulhu

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

cthulhu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. njae, home har inte släppts ännu, du får hålla dig till tåls ett tag till. ingen vet nog när det kommer, förhoppningsvis snart. har blivit uppskjutet ett par gånger nu redan.
  2. som sagt, jag vill köpa bluetooth headset, mus och tangentbord för att ha till min ps3. musen å tangentbordet behöver inte va top of the line, inte dåligt heller, men det ska va smidigt att kunna använda till en konsol. headsetet ska vara bra, inget brus å klart ljud. Vill inte ha något skräp där som inte funkar. har någon koll på vad man skulle kunna tänka sig köpa? skulle bli väldigt tacksam för svar.
  3. nej folding home är inte samma sak, det är ett program som simulerar nedbrytning(?) av proteiner. det är ett stort projekt och kan förhoppningsvis leda till att allvarliga sjukdomar kan botas. du kan inte göra ngt i folding home utom att läsa om projektet.
  4. jag hoppas att ni har en internetanslutning för man måste regelbundet uppdatera mjukvaran annars kommer inte spelen att funka. alternativt, köp ett usb minne å ladda ner patchen å installera den på det viset.
  5. cthulhu

    Ps3

    hur dyr e ps3 egentligen? ska du köpa wii måste du köpa ett gäng tillbehör, ett nytt set kontroller till wii ligger på runt 700kr. för varje grej som gör wii häftig innebär det en kostnad som är riktigt hög, ta zappern, svärdet etc etc, ska man orka lira wii måste man nästan ha dessa saker annars blir det nog lite tradigt. det gör den konsolen minst lika dyr. sen kan den inte ens spela dvd filmer, vad ska man med den till?
  6. cthulhu

    Assassin's Creed

    jag har assassins creed till ps3 å det hackar inte, det var problem med att spelet frös å liknande, kanske även hack men det löste de bra med en patch så om du köper den nu kommer det inte vara ngt problem.
  7. cthulhu

    Köpa Ps3

    mm köp en amerikansk ps3'a om du vill lira ps2 spel annars behåll din gamla ps2'a för den görs inte längre. alternativt betala vad det kostar hos de få företagen eller privatpersonerna som har 60 gb å vill sälja
  8. resistance, motorstorm, skate å assassins creed, skulle köpt drakes fortune igår men de var slut på stället jag skulle handla =(
  9. gta 4, gt 5, killzone 2, ff13, mgs4 sen blir det nog lite annat smått och gott också :)
  10. jag har båda, båda e roliga men har sina uppenbara brister, du lär förstå själv när du har lirat dem ett tag.
×
  • Skapa ny...