Hoppa till innehåll

WASD

Medlem
  • Antal innehåll

    11840
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    51

Inlägg skrivet av WASD

  1. 19 timmar sedan, skrev Musten:

    Nu är det en ny månad, hur går det?

    Arbetet med en liten uppdatering av WASD RTS har gått framåt och förhoppningsvis så blir arbetet klart till slutet av månaden.

    • Gilla 1
  2. 16 timmar sedan, skrev admin:

    Behöver någon låna så är det lika bra att göra det genom den

    Byt ut "låna" mot något annat och se hur det låter. Jag menar att det ligger ett moraliskt ansvar i att hänvisa oftast utsatta personer till "snabba lån" med 23.51% ränta.

    Jag köper gärna FuskaVIP om du behöver en slant! 🙂 Jag vet inte hur du driftar fuska men kan tänka mig att det finns många spännande cloud/serverless lösningar idag som kan få ner kostnaden lite. De stora leverantörerna erbjuder tjänster gratis upp till en viss volym som fuska knappast lär komma över, eller där du betalar för så lite som faktiskt används och inte en hel VPS.

  3. Tänka sig, det slutar aldrig hända saker med forumet!

    Vart har gruppforumet Tha IMBAZ tagit vägen? Det var bland de aktivaste forumen med enstaka inlägg per månad. Borde rimligtvis bli migrerat till en "Klubb".

    Dessa översättningar är ju inte helt hundra. Jag har har flest "antal innehåll" och "Personalkatalog" är väl inte vad det brukar kallas. Stötte även just på "Klistrade in som rich text."

    Efterlyser funktion att dölja födelsedag på sin profil.

  4. Hmm lurigt, tanken är att Fuska ska få en update till slutet av nästa månad. Så förhoppningsvis blir det åtgärdat då :) Några buggfixar eller felsökning kommer därmed inte göras på gamla "Fuska".

    Jag vet nämligen att jag gjorde en tråd med yttranden gällande nedläggningen av FuskaMynt strax efter pressmeddelandet gick ut, men lyckas nu inte alls hitta den tråden. Den hade fått något svar men inte av dig tror jag.

×
  • Skapa ny...