Hoppa till innehåll

360Xbox

Medlem
  • Antal innehåll

    4409
  • Blev medlem

  • Dagar vunna

    9

Inlägg skrivet av 360Xbox

  1. Jag har bara spelat Mafia 2, men vad jag vet så är storyn i Mafia 3 inte ansluten till 1:an eller 2:an. 2:an var inte heller ansluten till 1:an.

    Dock så har jag hört att huvudkaraktären från 2:an (Vito) ska vara med i 3:an, så det kommer förmodligen vara några referenser till 2:an men förutom det så är det nog okej.

     

    Men det kan vara värt att spela de två tidigare spelen om du vill se hur spelen känns och har utvecklats, dom är också väldigt bra spel. Om 3:an har hälften så bra atmosfär som 2:an så kommer det bli ett bra spel.

  2. Jag har lite mindre synpunkter angående mobilversionen.

     

    - Man ser inte vilka som har gillat ett inlägg utan att byta till fulla versionen

    - När jag är i trådar så tar knappen "Full version" mig bara till toppen av sidan utan att byta till fulla versionen, den fungerar dock när jag inte är i trådar.

    - I trådar kan man bara hoppa fram en sida i taget, möjligheten att hoppa fram flera sidor eller till sista sidan som i fulla versionen skulle vara bra

  3. Inte så märkvärdigt finns ju till och med på telefoner nu. Tycker dom borde göra typ ett san andreas 2 eller nåt sånt istället för gta 5 hade vart asa coolt  :cool:  :cool:  :gitarr:  :gitarr:

     

    Kontrollerna till mobil versionen fungerar värdelöst dock, jag har hört att det finns vissa kontroller man kan koppla in i mobilen och spela men utan en kontroll är det i stort sett ospelbart.

     

    Jag har aldrig riktigt spelat San Andreas innan, bara hos kompisar, så det blir kanske ett köp för mig. Det kostar dessutom bara 37kr eller nått sånt.

×
  • Skapa ny...