Hoppa till innehåll

Chany

Medlem
  • Antal innehåll

    103
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Chany

  1. Ehm.. var rätt länge sen jag var i den här tråden XD men jag kan säga att jag gav upp för länge sen när det gäller den där killen :P han har dessutom varit ihop med sin tjej i ett halvår nu, å jag har dessutom en kille nu :D
  2. Ska börja på Christinaskolan i Piteå
  3. Chany

    Hur Ser Ni Ut ?

    Här har ni mig då :D
  4. Nae, inte mycket. Lyssnar på musik. Sj då?

  5. Jorå, det funkar väl, sj då?

  6. Chany

    Hur Ser Ni Ut ?

    Jag vet att det där inte är Ace Frehley, men du.. är du ett Kiss-f*n? :o
  7. Jag vill inte hämnas, bara glömma honom...
  8. Chany

    Hur Ser Ni Ut ?

    Du heter möjligtvis inte Jeff? :blink:
  9. Det finns ett hack som man kan ladda ner. Kommer dock inte ihåg vars ifrån, men kolla på modthesims2.com
  10. Ålderdom = vitt Drunknat = blått Bränd till döds = rött Skrämd till döds = rosa Dödad av flugor = lila Dödad av en satellit = orange Svält = genomskinligt Död av sjukdom = grönt Död av elektricitet = gult Uppäten av koplantan = ljusgrönt "Leka med saxen" = rosa
  11. Använder du telefonen då? Alltså du väljer "Flytta tillbaka till Skönköping" (eller vad kvarteret nu heter)? För om du bara "plockar ut" simmen ur huset/studentkorridoren, då hamnar den i studentkorgen ;)
  12. Båda spelen är installerade, men du behöver inte använda ikonen för H&M längre. Istället stoppar du i skivan till arbetsliv, och båda spelen är fortfarande installerade. Dom "lagras" på varandra. Ario10: Du ska använda skivan till Året runt.
  13. Vadå bli ihop över internet? Vi hade liksom inte bestämt att "åh, nu ska vi ligga med varann" innan det hände -.- Det var nog inte det han menade. Tycker inte heller man "bli ihop" nån över internet. Knipan64 & Tygger: Att ge ut någon annans msn sådär är bara barnsligt. bara det att om det är ens msn så har jag kännt honom.... han är 15 år och snackade om någon som bodde i samma stad som honom.... Tyvärr, han är 16 (han är fortfarande 2 år äldre än mig, bara det att han fyller år före mig).
×
  • Skapa ny...