Hoppa till innehåll

PAER

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av PAER

  1. PAER

    Dstt

    asså jag vill typ köpa en dstt flashcard tycker ni att jag ska för jag ve tinte om de e bra å sånt typ liksom asså öööhmfår man me minneskortet?? funkar de verkligen e de olagligt? hur mkt gb är de i?? svara förfan och om nån j*vla moderator kommer och låser tråden så pissar ja på den :D
  2. men man kan ju bara överklocka hembyggda datorer och jag har köpt min på onoff och när jag har byt ut den gamla processorn i onoff datorn så undrar jag om jag kan överklocka den nya processorn.
  3. Är race driver grid värkligt? kan man styra runt ratten några varv? kan man sitta i bilen? Måste man svänga åt motsatts håll för att drifta?
  4. kan man överklocka en processor om man byter ut fabrikat processorn?
  5. ska jag ta denna? https://www.inet.se/datorkomponenter/proces...md/amd/5308610/ Jag hämtar den Eller denna? http://www.ammdata.se/index.php?target=pro...roduct_id=30301 +frakt 100KR
  6. Ehm ehm, google visar ju nästan på första sökningen hur man vet om ett ram passar.. BTT: Ladda ner CPU-Z och kolla där.. det är typ sista fliken vid minnen .. DDR, DDR2 och DDR3 heter oftast minnen.. men vad ska jag söka på? vad ska jag skriva? jag har ett ddr pc3200 minne med 512mb på min gamla dator så ska jag då skaffa ett likadant minne fast med höre mhz och minne? vad är pc3200? och tack för de förra svaren!! :)
  7. PAER

    Min Dator

    det kanske är ditt grafik kort
  8. hur vet man om ett ram minne passar på ens dator? jag vet att det kanske är en lite dum fråga. jag har kollat på google men jag har inte hittat något. jag är väldigt tacksam om in inte retar mig. om ni vet så skriv gärna :)
  9. HUR VET MAN OM ETT GRFITKORT ÄR BRA?
  10. Tack så jätte mycket jag har pci express
  11. HUR VET MAN OM ETT GRAFITKORT PASSAR PÅ ENS MODERKORT?
  12. så moderkortet måste ha samma sockel som prossesorn?
  13. eller så kan du kolla om filerna är dolda igenom verktyg mapp alternativ visning visa dolda filer
  14. HUR VET MAN OM EN PROSESSOR PASSAR PÅ ENS MODER KORT??
  15. Jag vet inte hur du ska fixa den men jag har nästan samma problem för jag kan inte updatera den och jag har 3.40 oe-aoch då kommer det åkså DADADADA vjag tror att det är en spärr för att man inte ska förstöra den Och hur gör man med pandora battery? och hur får man tag på deä?
  16. Jag har udate 3.40 OE-A på mitt psp och nu har vissa saker slutat att fungera! VAD SKA JAG GÖÖÖÖ? sker som inte fubngerar: o knappen och ex har typ bytt plats så jah måste hela tiden tryka på o när jag väljer saker. location free player funkar inte alls (inget händer när jag trycker på den) jag kan inte spela vissa spel som gta,dexter, sims 2 castaway som fungerade förr jag tror att jag bara kan spela spel som är under 400mb men spel som lemings och yu gi oh funkar men de är under 400 mb och jag kan inte updaterar den för då står det bara The game could not be started (DADADADA) och då uppdaterar jag den.Jag har försökt att återställa den på stystem settings men inget händer! SNÄLLA HJÄLP MEJ!!!
  17. VA TYKEN DU E OCH DIN KOMPIS UNDER ÄR!! SÄGER NI SÅ FÖR ATT BARA SKRYTA ELLER? Nej, jag säger det p.g.a. precis det jag skrev. Alla kan det här, förutom möjligtvis du, för du är en nolla som inte ens vet hur man avaktiverar Caps-Lock. SKA DU BÖRJA RETA MEJ MED NU? VA? VA? VA?
  18. min bästa är Rayquaza på safir lvl 100
×
  • Skapa ny...