Hoppa till innehåll

PowerNekoChan

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av PowerNekoChan

  1. Liten spoiler varning! Läs inte om du inte vill veta vad som ska hända i spelet. Okej, innan nån börja föreslå detta: Jag har kollat på Gamefaqs.com, det fanns ingen Walkthrough. Jag har en enkel sak som jag behöver hjälp med: Hur stänger man av radion?
  2. Har nyligen köpt Mario and Sonic at The Olympic Games, The World Ends With You och Another Code: Two Memorys. Vet inte riktigt hur de stavas :blink:
  3. Vad för slags spel gillar du? Typ Final Fantasy, Phoenix Wright, Mario etc. ACWW är nästan lite som Ping Pals, man änvänder det för att chatta med kompisar. Har du inga kompisar med ACWW, så kommer spelet att bli ganska tråkigt.
  4. Håller med!Fast Touch Detective/Mystery Detective är också bra, men om man vill träna på att använda pennan så är Wario Ware: Touched! ett bra spel. Min egen lista över bra spel: Phoenix Wright(Både Justice for all och Ace Attertony) Touch Detective(Obs! Karaktären man spelar som är en tjej) CSI: Dark Motives Mario Party DS Mega Man Starforce: Leo/Dragon/Pegasus
  5. Har spelet Touch Detective och behöver hjälp med det. Spoiler varning! Vill du inte veta vad som händer i spelet, LÄS DÅ INTE! Jag är på första episoden(Robbery) och är i Dream World. Först så testade jag och varna Penelope för att ''Dream Theif'' skulle komma, så hon skulle låsa dörren. Men hon bara säger att Dream Theif bara kommer när hon sover, Då svarar ju Mackenzie(Hon man är) att dom är inne i Dream World men Penelope bara skrattar och bryr sig inte sen :blink: :pinch: Och då testade jag och fråga Beatrice om jag kunde få nycklen till Daisy's rum(För jag vet att det är Daisy som är Dream Theif) men hon ger mig den inte, då skulle jag precis gå in i Beatrice's rum och hämta den men hon säger att bara hon får gå in där. När jag klickar på Funghi utanför det rummet så säger han Nnf nnf(Som vanligt) och försöker springa in i rummet. Då stoppar Beatrice honom och säger åt Mackenzie att hon ska lära honom att inte springa omkring sådär eller nåt... Snälla, kan nån hjälpa mig? :pinch: Jag tror att man ska täcka över Funghi med nåt men jag vet inte vad! :pinch:
  6. Phoenix Wright, Mystery Detective/Touch Detective, Magical Starsign, Final Fantasy: Revenant Wings, WarioWare: Touched!, Bleach The blade of fate, CSI: Dark Motives, Mario and Luigi Partners in Time och Apollo Justice eller vad det nu hette o.o Det första och det sista är typ samma bara att där är andra karaktärer i Apollo Justice.
×
  • Skapa ny...