Hoppa till innehåll

Lizard

Medlem
  • Antal innehåll

    10
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Lizard

  1. Det funkar inte. Inget händer! :(
  2. Min karaktär Går Jätte segt. Han prakiskt taget bara smyger/Går fram. Så jag fattar inte hur jag ska göra för att få honom att springa igen! Jag heter Zippix om någon undrar. Så... Jag Behöver Värkligen Hjälp!!! Hjälp mig!
  3. Lizard

    Gpotato

    Jag undrar hur man samlar Poäng/Scors på gPotato! :rolleyes:
  4. OK :thanks: Nu är jag i Lv 15 och det har kommit upp en text om en massa element. Jag har läst allting! Men jag fattar inte hur jag ska göra för få ett "Speciellt" Vapen!!! I den lilla text rutan om ellementen finns en "NEXT" knapp, men det hender inget när jag trycker på den. Hur ska göra för att få mit vapen?
  5. Nu är jag i Lv 10 och undrar hur jag får ett djur som följerefter en! ;)
  6. OK. Tack :thanks: Nu funkar det!!! Tackar!
  7. OK :thanks: , Funkar det på Windows Vista? Och vilken sida rekomenderar ni/du?
  8. Det har jag fattat, men vilken av alla Download-Knappar ska jag trycka på? :rolleyes:
  9. STORT Tack! :lol: Jo, Du skrev :"Blir det några mer problem så är det bara att fråga." Och det är bara det att jag vet inte var jag ska trycka för att ladda ned FlyFF på deras hemsida! Jag fattar inte vad det står. <_< Så kan du/ni skriva var jag ska trycka?
  10. Jag är medlem på www.gPotato.com och jag hade velat testa FlyFF! Hur gör jag för att starta det då? Jag fattar det intenså jag behöver värkligen hjelp från en annan FlyFF spelare! ;: Så snälla hjelp mig!
×
  • Skapa ny...