Hoppa till innehåll

jojoggarn

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av jojoggarn

  1. Jag vill vara med! Jag är väl heller inte direkt "noob", men jag är lite "rostig" (dvs inte kodat på länge). Jag kan (X)html, CSS och lite JavaScript...
  2. Men lol. Vad jag läste "använde" han ett gratis script? "Men du gör ju ingenting. Du använder dig av ett färdigt script." Och bara för jag visar i stegvisning om hur han ska göra betyder det inte att jag rekommenderar att han ska göra det, utan jag skrev bara efter den meningen ovan. Got it? ;)
  3. Oh..My..God! Let's Play!! :D
  4. 1. Hitta ditt script på hotscripts.com 2. Skaffa en webbhost (t ex http://www.110mb.com) 3. "Installera" scriptet 4. Fixa en trevlig, men enkel layout 5. Du är färdig! Detta gör man max på 20 minuter, eller det beror på hur mycket vikt man lägger ner på layouten.
  5. Plånboken har blivit på fylld och det är dags att köpa en Java bok. Jag vill gärna att den är svensk. Den behöver heller inte vara överdrivet dyr och vara tusentals med sidor, utan en normal tjock bok (omkring 200-700 sidor). Jag vill även att boken ska förklara tydligt och med enkla ord. Så har ni någon bok att rekommendera?
  6. Det är ju inte direkt tänkbart och jämföra Flash med HTML, eller?
  7. Runescape. Tibia grafiken är ju hemsk :blink:
  8. Säger som oscic: Ramones - Poison Heart Hur bounty huntar man? :P
  9. zitroz - 3p attityd - 2p raptomex - 1p
×
  • Skapa ny...